EVA RAS URADILA IMPLANTE, ZA SNIMANJE FILMA U PORTUGALU! Slaže se sa estetskom hirurgijom, a OVAKO REAGUJE kad joj se udvaraju
Foto: Puls Srbije

hit

EVA RAS URADILA IMPLANTE, ZA SNIMANJE FILMA U PORTUGALU! Slaže se sa estetskom hirurgijom, a OVAKO REAGUJE kad joj se udvaraju

Stars -

Eva Ras i u poznim godinama radi punom parom. Kako bi lepo izgledala na ekranu, vrsna glumica stavila je nove implante.

- Doktoru Ćalasu se zahvaljujem što mi je napravio ove privremene zube, jer ja inače ne bih mogla da odem u Portugal da snimam film. Ne možete da nemate zube - rekla je Ras.

A na pitanje o estetskim hirurškim zahvatima, ona je odgovorila da se u potpunosti slaže sa tim.

Eva Ras
foto: kurir tv

- To je divno da, ako neko misli da mu je nos veliki da ga smanji. Zašto da ne bude srećan, zašto bi neko patio zbog toga? - upitala je ona.

Eva Ras aktivno koristi društvene mreže, a otkrila je i šta radi kada neko krene da joj se udvara.

- Ja čim neko krene da mi se udvara odmah ga "odfrendujem", jer je on kreten, šta imaš babi od 82 godine da se udvaraš? iz stopa je odgovorila Ras.

02:12

EVA RAS UGRADILA NOVE IMPLANTE, ZA POTREBE SNIMANJA FILMA U PORTUGALU! Slažem se sa estetskom hirurgijom. Zašto bi neko patio?

Ras je prokomentarisala poskupljenja na svakom koraku.

- Nije važno 500 dinara, 1.000 dinara, zrno po zrno, ali od penzije nema, nije dovoljna penzija - rekla je ona.

"Ko radi ne boji se gladi" narodna je poslovica kojom se poznata glumica vodi kroz život.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja