SANJA GRUJIĆ OVO NIJE MOGLA DA SAKRIJE! Zadrugarka otkrila ožiljak od operacije POVEĆANJA GRUDI! ŠOK FOTKE!
Foto: Printscreen YouTube

pokazala previše

SANJA GRUJIĆ OVO NIJE MOGLA DA SAKRIJE! Zadrugarka otkrila ožiljak od operacije POVEĆANJA GRUDI! ŠOK FOTKE!

Stars -

Učesnica "Zadruge" Sanja Grujić pokazala je na "Zadrugoviziji" ono što je do sada krila. Starleta je poznata po estetskim operacijama, nikada nije krila da je uvećala grudi, a i da jeste, to ne bi nikako mogla da sakrije, jer ih ističe u prvi plan, ali na sceni je otkrila i ožiljak od te operacije.

zadrugovizija, Sanja Grujić
foto: M.M./ATAImages

Naime, Grujićeva je nastupala sa svojim dečkom Markom Stefanovićem i za tu priliku je izabrala haljinu koja je više otkrivala nego pokrivala. Materijal je išao preko poprsja, ali donji deo grudi ostao je otkriven i svi su mogli da vide tragove hirurške intervencije zahvaljujući kojoj Sanja ima poprilično veliki dekolte.

Taj detalj odmah je postao interesantan mnogima, pa su se na društvenim mrežama nizali komentari, a ima i onih koje je ovaj rez zgrozio. Takođe, većina je imala šta i da kaže i na račun njenog izgleda bez šminke, koji im se i nije baš dopao, jer je Sanja potpuno drugačija pre i posle nanošenja na lice pudera, rumenila, veštačkih trepavica, maskare i senke.

zadrugovizija, Sanja Grujić, Marko Stefanović
foto: M.M./ATAImages

Njen nastup s dečkom, svakako je bio zapažen, ali je tome, osim atraktivnog izgleda, doprinela i njena rasprava sa članicom žirija Milicom Kemez. Nekadašnja učesnica Pinkovog rijalitija joj je zamerila što joj se nije javila, a ona ju je preporučila za "Zadrugu", kao i što je letos bila bliska s njenim bivšim dečkom Borom Santanom, koji je takođe bio u studiju kao član žirija.

Kurir.rs

Bonus video:

02:52

Sanja Grujić ulazi u zadrugu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track