ULAZIMO U GODINU SEDMICE, SADA KARMA ODLUČUJE! Astrolog otkrio: Smeškam se 2023. godini JER ĆE SVAKO DOBITI ŠTA ZASLUŽUJE
Foto: Profimedia, Kuri televizija

kurir tv

ULAZIMO U GODINU SEDMICE, SADA KARMA ODLUČUJE! Astrolog otkrio: Smeškam se 2023. godini JER ĆE SVAKO DOBITI ŠTA ZASLUŽUJE

Stars -

Čeka nas 2023. godina, a u njoj će se dosta toga izmeniti.

Sa obzirom na to da vlada Venera u Jarcu, ovaj mesec ali i početak nove godine biće pogodan za radne i vredne ljude, jer će i karma svojevito odigrati ulogu, pa će većina dobiti onoliko koliko zaslužuje.

Ovim povodom, gost "Pulsa Srbije" kod Ivana Gajića bila je Vesna Rivas, pevačica i astrolog, a ona je detaljno otkrila za šta i koga je novogodišnji period pogodan.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Naime, ona je prvo podsetila da svi vrhovni ljudi imaju svoje astrologe kao savetnike, ali i to da će ovo biti godina sedmice, a da su njene energije već počele da deluju.

- Mnogi carevi i kraljevi su išli kod astrologa pred bitku. Danas političari koriste prognoze njihovih savetnika iz astro sveta. Svi to koriste, a nekada nas ne posluišaju, pa se pitaju kako smo omanuli. Ulazimo u 2023. godinu, odnosno godinu sedmice, a njene energije su već počele. Karma će nas navesti da radimo po pravdi, većinski će svako dobiti ono što zaslužuje, trud će biti nagrađen - započela je Rivas.

01:03

ULAZIMO U GODINU SEDMICE, SADA KARMA ODLUČUJE! Astrolog upozorio: Smeškam se 2023. godini JER ĆE SVAKO DOBITI ŠTA ZASLUŽUJE

Nakon toga, konkretno je spomenula ko i u kojoj branši će biti posebno produktivan.

- Mnogo nas očekuje od školovanja i edukacije. Neko će učiti jezike, a neko u oblasti medicine. Naši zdravstveni radnici mnogo rade, stalno dopunjuju svoje znanje i idu na kurseve. To će najpre da bude vidljivo, videćete koliko će zdravstvo da napreduje, biće nam bolje svima. Sada je pogodno vreme za školu, zato što je Venera u Jarcu. Sada ćemo se uozbiljiti, ne samo po pitanju ljubavi i emocija, nego svi naši odnosi i angažmani. Ko bude vredan i uporan samo može da se nada dobrom, zato se ja smeškam 2023. godini - rekla je astrološkinja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja