"ČULI SMO SE PRED NJEGOV PUT U IZRAEL, OVO JE VELIKI ŠOK" MS Sajsi o POSLEDNJEM razgovoru s Laćom Radulovićem: POTREŠENA SAM
Foto: Ana Paunković

prijateljica i saradnica

"ČULI SMO SE PRED NJEGOV PUT U IZRAEL, OVO JE VELIKI ŠOK" MS Sajsi o POSLEDNJEM razgovoru s Laćom Radulovićem: POTREŠENA SAM

Stars -

Ivana Rašić, poznatija kao MC Sajsi jedna je od poslednjih koja je sarađivala sa Milanom Radulovićem Laćom, sinom Marine Tucaković, koji je preminuo na ulici u Tel Avivu. MC Sajsi priznala je da je u šoku zbog Laćine smrti i da, tokom njihovog poslednjeg razgovora, ništa nije ukazivalo na fatalan ishod.

Ivana i Laća sarađivali su na tekstovima pesama koje će biti objavljene na albumu "Alfa" Jelene Karleuše, a pevačica je u neverici zbog njegove iznenadne smrti:

Milan Laća Radulović
foto: Zorana Jevtić

- Ovo je veliki šok i gubitak, saučešće porodici. Jako sam potrešena - poslala nam je Ivana u poruci, a potom u razgovoru otkrila kada su se poslednji put čuli:

- Čuli smo se pred njegov put u Izrael, pre dve, tri nedelje. Tada ništa nije ukazivalo na ovo - kazala je MC Sajsi koja je Laću opisala kao nekog s kim je imala odličnu saradnju:

- Fantastičan saradnik, profesionalan, strašno talentovan. Mnogo mi je žao- kazala je muzičarka za Informer.

Podsetimo, Milan Radulović Laća pronađen je mrtav na ulici u Izraelu, a kako je njegov otac Aleksandar Futa Radulović izajavio, prijavljen je i nestanak poznatog tekstopisca 12. decembra. Laća je 2. decembra otputovao u Izrael, a trebalo je da se vrati 19. decembra.

IN MEMORIAM: Sećanje na Milana Radulovića

U znak sećanja na tekstopisca Milana Radulovića Laću Kurir televizija će večeras u 22.50 reprizirati emisiju "Realna priča", u kojoj je on početkom godine izneo svoju životnu priču.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

01:00:09

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track