SEKA ALEKSIĆ ZAPALILA BERLIN! Sve oči bile uprte u pevačicu! Kad budete videli STAJLING, biće vam JASNO i zašto! IZDOMINIRALA
Foto: Instagram

veliku promenA u stilu

SEKA ALEKSIĆ ZAPALILA BERLIN! Sve oči bile uprte u pevačicu! Kad budete videli STAJLING, biće vam JASNO i zašto! IZDOMINIRALA

Stars -

Seka Aleksić nedavno je posetila Berlin gde je imala nastup, ali je pevačica slobodno vreme iskoristila da i turistički prozuji kroz nemačku prestonicu, a za tu priliku izabrala je moderan stajling, zbog čega su sve oči bile uprte u nju.

Pevačica je u poslednjih nekoliko meseci napravila veliku promenu u stilu koji je sada urbaniji i inspirisan metal i rok muzikom, a mnogi su stava da joj fenomenalno pristaje.

Seka Aleksić
foto: Printscreen Instagram

Pevačica je na Instagramu podelila snimak na kome se nalazi ispred čuvenog berlinskog kluba "Berghain", Seka je za ovu priliku izabrala crno od glave do pete.

Folk diva nosila je crne helanke i crni kožni mantil midi dužine, te crnu, brendiranu tašnicu i trendi naočare za sunce.

Mnoge su posebno privukle njene čizme sa platformom, koje su se sjajno uklopile u ceo autfit. Ovaj model obuće je zaista avangardan i ima vrlo visoke, premda debele štikle, a mogni su stava da da se definitivno razlikuju od svega i da za iste treba pomalo hrabrosti, pa i modne ludosti.

Show "Majke i snajke" sa Sekom Aleksić možete gledati svakog radnog dana u terminu od 18.00 i subotom od 17.10 časova na Kurir televiziji.

Kurir.rs/Žena Blic

Bonus video:

00:11

Seka Aleksić doživela peh na nastupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track