"NISMO SE DOGOVORILI DA SE NE VRATIŠ SA PUTA" Laćina prijateljica Aleksandra Milutinović tuguje: Uvek ću VOLETI tvoju DEČJU DUŠU
Foto: Facebook

emotivna poruka

"NISMO SE DOGOVORILI DA SE NE VRATIŠ SA PUTA" Laćina prijateljica Aleksandra Milutinović tuguje: Uvek ću VOLETI tvoju DEČJU DUŠU

Stars -

Kompozitor Aleksandra Milutinović, saradnica i bliska prijateljica Milana Laće Radulovića, ne može da dođe sebi otkako je saznala da je iznenada preminuo u Izraelu.

Ona se od sina pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića oprostina emotivnom porukom na Fejsbuku uz koju je objavila i njihovu zajedničku fotografiju:

Milan Laća Radulović
foto: Zorana Jevtić

- Bato moj, ne znam ni gde bih počela, ni kako završila jer ne verujem da se ovo desilo... Ne verujem da više neću dobiti poruku od tebe u sred noći ili voice koji me uvek nasmeje... Da mi nećeš slati stranice svoje knjige koju si pisao, da nećemo popiti kafu, jesti u restoranu kraj tvoje kuće, imati duge razgovore o politici, da se nećemo radovati muzici... Uvek ću voleti tvoju dečju dušu koja se sa takvom radošću smejala i ljutila na sve oko sebe i sa druge strane neverovatan intelek i britkost koju si posedovao. Nismo se dogovorili da se ne vratiš sa puta, dečače... Voli te tvoja seka zauvek - napisala je ona.

Kurir.rs

Bonus video:

01:00:37

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ - IN MEMORIAM - 20.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track