VLADIKA MI JE UPUTIO REČI KOJE SU ME DOTUKLE! Katarina Grujić iskreno povodom ćerkinog 1. rođendana: SUZE SAM RONILA (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

VLADIKA MI JE UPUTIO REČI KOJE SU ME DOTUKLE! Katarina Grujić iskreno povodom ćerkinog 1. rođendana: SUZE SAM RONILA (VIDEO)

Stars -

Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić proslavili su prvi rođendan ćerkice Katije u jednom prestoničkom restoranu.

Pevačica je za Kurir otkrila svoje emocije povodom prvog Katijinog rođendana.

- Meni je najznačajniji njen prvi rođendan. Sinoć mi je zaspala u rukama i samo sam čekala da prođe 12 sati. Pa sam je izljubila i poželela joj sve i svašta u životu. Tada su mi samo krenule suze. Sada pogotovo u Hramu kada je Katja kršena, reči koje mi je vladika uputio i šta je sve rekao baš su me dotukle. Čestitali su mi ljudi, a ja nisam imala glasa da im se zahvalim - rekla je Katarina i otkrila šta je poželela svojoj ćerkici za prvi rođendan:

01:25

VLADIKA MI JE UPUTIO REČI KOJE SU ME DOTUKLE! Katarina Grujić iskreno povodom ćerkinog 1. rođendana: SUZE SAM RONILA

- Kao što sam rekla, ja sam u životu imala dosta problema sa zdravljem. Uvek kažem kada nemaš zdravlje, nemaš ni ništa u životu. želim je samo u životu da bude zdrava, prava, da voli, mašta, sanja i da sve u životu što poželi to i ostvari.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja