ČEKALA SAM LAĆU ZA SVETOG NIKOLU, ČULI SMO SE DVA DANA PRED NJEGOVU SMRT! Grabović: Želim da mi neko javi da ovo nije istina!
Dušica Grabović o Laći, Foto: Kurir Televizija

puls srbije

ČEKALA SAM LAĆU ZA SVETOG NIKOLU, ČULI SMO SE DVA DANA PRED NJEGOVU SMRT! Grabović: Želim da mi neko javi da ovo nije istina!

Stars -

Dusica Grabovic foto model i pevačica javila se putem viber poziva uključila u stuidio Kurir TV u emisiju "Puls Srbije".

Podelila je poslednji pozdrav Luće i kao dobar prijatelj Milana Laće Radulovića, kroz suze podelila kako je saznala za tužnu vest-

Dušica Grabović
foto: Kurir TV

- Vest me je zatekla u Crnoj Gori. Mislim da smo se Dara Bubamara i ja poslednje čule s njim svega par dana pred njegovu smrt. Njemu je slava Sveti Nikola i trebalo je da ga sačekam na aerodromu. Ja bih mnogo volela da saznam šta se sa njima desilo - rekla je Grabović.

Milan Laća Radulović, Tel Aviv
foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

- On je tražio svoj mir, ali nikad nije bi neko ko bi naudio sebi. Veliki gubitak majke i brata, ali nije bio osoba koja bi mogla da naudi sebi.... Zamolila bih ambasadu da sazna šta se desilo sa Milanom Radulovićem, i ovom prilikom želim da izjavim saučešće Futi - kroz suze je rekla Grabović.

05:02

DUŠICA GRABOVIĆ: POSLEDNJI POZDRAV LAĆI!

Ispričala je kako će ga pamtiti.

- Najviše ću se sećati njega kao nekog ko je voleo život. Mi smo bili i prijatelj i saradnici. Prosto ja sam i dlaje pod šokom. On me više neće zvati da se smejemo, pamtiću ga po tom osmehu. Ne mogu da prestanem da plačem. Čula sam se sa njim više nego sa rođenim bratom! - rekla je Grabović i dodala:

- Mislim da će neko da mi javi da je sve ovo ružna vest i da nije istina - rekla je za kraj Grabović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track