6 SPAVAĆIH SOBA, 3 KUPATILA, BAZEN I KRISTALNI LUSTERI: Za vilu Vuka Moba nude 1.500.000 €, a SLIKA na zidu je za MUZEJA
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Prva/Grandonline

6 SPAVAĆIH SOBA, 3 KUPATILA, BAZEN I KRISTALNI LUSTERI: Za vilu Vuka Moba nude 1.500.000 €, a SLIKA na zidu je za MUZEJA

Stars -

Reper Vuk Mob živi u luksuznoj vili u naselju Žarkovo, čiji su izgradnja i opremanje koštali oko milion evra. U sređivanje doma uložio orgomnu sumu novca, a da je svaki detalj urađen po njegovom ukusu.

U pitanju je trospratna nekretnina od 740 kvadrata u kojoj se nalazi šest spavaćih soba, tri kupatila, dva toaleta, a u ogormnom dvorištu nalaze se bazen i letnjikovac.

1 / 7 Foto: Printscreen/Prva/Grandonline

Impozantna kuća ima tri nivoa, na prvom se nalazi dnevna soba skupocenim kristalnim lusterima i prostrana kožna garnitura. Zidovi su dekorisani prirodnim kamenom, kao i savremenim tehnikama bojenja, nameštaj je moderan, a svaki detalj urađen je sa mnogo ljubavi. Zidovi su ukrašeni i umetničkim slikama, ikionama, a jedna ogromna replika "Seobe Srba" Paje Jovanovića.

Vuk Mob
foto: Printscreen/Grandonline

Klavir koji se savršeno uklopio u dizajn dnevne sobe ne služi samo kao ukras. Vuk na njemu često svira, a neretko i komponuje. Impozantna kuhinja ima minimalističke detalje, a urađena je odmereno i sa stilom.

U dvorištu se nalazi veliki bazen u kojem se Vuk opušta posle nastupa, a s obzirom na to da se voda u njemu greje bazen se može koristiti i do kasne jeseni.

Vuk Mob
foto: Printscreen/Grandonline

Jednom prilikom je za Kurir otkrio i da se u njegovom dnevnom boravku snimali spotovi.

- U dnevnom boravku sam snimao dosta spotova. Baš tu provodimo dosta vremena tokom dana, posebno sada, dok traje period izolacije. Odatle se izlazi na veliku terasu, gde najčešće sedimo uveče i igramo karte - priča reper.

Vuk Mob, Vuk Mob kuća
foto: Printscreen/Prva/Grandonline

- Volim da imam velike prozore u spavaćoj sobi, jer se tako prostorija najbolje izluftira. Obožavam ormar u njoj, jer je dovoljno veliki da bi sve stvari mogle da mi stanu.

Podsetimo, kako smo pisali, jedan imućni Rus zainteresovan je da kupi kuću Vuka Moba i nudi čak milion i po evra, ali reper ne planira da proda svoj dom.

kurir.rs

Bonus video:

00:03

VUK MOB I PAULA HUBLIN NERAZDVOJNI! Isplivao snimak, HRVATICVA LJUBILA repera u vrat, on sve snimio i odmah se POHVALIO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track