ZABORAVITE NA "TITANIK": Takmičar iz Nikad nije kasno inspirisao Žiku da napravi film, al ne LOKOMOTIVI! HIT
Foto: Printscreen

ZABORAVITE NA "TITANIK": Takmičar iz Nikad nije kasno inspirisao Žiku da napravi film, al ne LOKOMOTIVI! HIT

Stars -

Ljubiša Ilijev iz Dimitrovgrada u prvom krugu "Nikad nije kasno" brinuo je oko treme, a kako se pokazao sjajno u ovom krugu je priznao da je mnogo lakše. Železničar po struci, za ovo predstavljanje odabrao je pesmu „Laže mjesec“ od Harisa Džinovića kada je pokazao koliko ima moćan vokal.

- Izbor pesme mi se jako dopada i sviđa mi se vaša sigurnost i mislim da ste fascinirali publiku i nas večeras, zaista sam uživao slušajući. Nemam zamerke - rekao je Amar Gile, a pohvalama se pridružila i Tamara Milutinović.

Ljubiša Ilijev
foto: Printscreen
Ljubiša Ilijev
foto: Printscreen

– Vidi se da čovek ima glasčinu. Meni je facinantno da ste tek na svojoj svadbi zapevali– dodala je pevačica, nakon čega se Mare našalio.

– Meni se sviđa što je on propevao na svadbi i nikad nije presto da peva. Postojala je mogućnost da počneš da kukaš, ali ti si nastavio da pevaš što znači da je brak uspeo. Bio si odlučan - istakao je predsednik žirija.

Ljubiša Ilijev
foto: Printscreen

Kristalni vokal Ljubiše Ilijeva uz pesmu "Laže mjesec" pokazao da glas ne laže kada kaže da je sestra Anita, ruža rumena i zvezda vodilja, imala viziju sa njim u najpopolarnijoj emisiji za "večite talente"!

Ljubav sestre i brata je neraskidiva od vajkada a svetli primer su Anita i Ljubiša iz Caribroda današnjeg Dimitrovgrada.

U revijalnom delu zapevao je sa svojim sinom Radetom „Ružo rumena“, ali pre samog nastupa Žika je imao najavu koja je sve nasmejala do suza.

Ljubiša Ilijev
foto: Printscreen

– Znate onaj film „Titanik“, pa oni zaljubljeni stanu napred na krmu i pevaju, a vi zamislite da ste se popeli na vozi, na lokomotivu i vas dvojica pevate „Ružo rumena“– u svom stilu je objasnio svoju viziju Jakšić.

kurir.rs/grandonline

Bonus video:

02:46

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track