SLAĐANA MILOŠEVIĆ SLOMILA OBE RUKE: Rok ikona doživela tešku nezgodu, evo KAKO I GDE se sve desilo
Foto: Luka Šarac

pad

SLAĐANA MILOŠEVIĆ SLOMILA OBE RUKE: Rok ikona doživela tešku nezgodu, evo KAKO I GDE se sve desilo

Stars -

Aleksandra Slađana Milošević doživela je tešku nezgodu pre nekoliko nedelja, kada je pala i slomila obe ruke, saznaje Kurir.

Slavna umetnica se tada, prilikom izlaska iz zgrade u kojoj živi na Novom Beogradu, saplela o kanap na ulaznim stepenicama i pala. Prema rečima našeg izvora, rokerki je odmah bilo jasno da je zadobila prelome ruku.

Slađana Milosević
foto: Printscreen

- Slađana, kao ni ostale stanari, nije znala da je jedan njihov komšija vezao kanap kod ulaznih stepenica, nije se nadala tome i zato nije obratila pažnju kad je tuda prolazila. Međutim, čim je zakoračila da siđe, odmah se saplela i pala! Stepenice su vrlo strme i svuda je beton, tako da nije čudno što je zadobila prelom obe ruke - kaže naš izvor i dodaje da je Miloševićeva morala da nosi gips nekoliko nedelja.

- Oporavak je bio jako dug i bolan, nije još uvek sve prošlo, ali sad je bolje nego što je bilo. Slađana se hrabro nosi s tim i kroz sve je sama prolazila. Skoro sedam nedelja je nosila gips, ali nedavno su joj ga lekari skinuli i sad može postepeno da se vraća normalnom životu - naveo je naš sagovornik. Rok zvezda juče nije odgovarala na naše pozive, kao ni članovi njenog PR tima.

Slađana Milosević
foto: Luka Šarac

Podsetimo, Miloševićeva je sličnu nezgodu doživela i 2014. godine. - Slađana je noćas doživela težak pad, u kom joj je povređeno celo telo, posebno grudna kost, zglobovi, šaka, a nagnječeni su i unutrašnji organi. Ugruvana i u modricama, s rođenim bratom se javila najbližoj bolnici - saopšteno je tada iz njene pres-službe.

Kurir.rs / Ivan Ercegovčević

02:10

PRVA SAM JAVILA DA JE SLOBA PAO! Slađana Milošević otkrila DRAMATIČNE MOMENTE u noći 5. oktobra BILI SMO NA BALKONU DO JUTRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track