TRAVELLANDOVA HIT PONUDA: Last minute cene za Hurgadu u januaru!
Foto: Promo

TRAVELLANDOVA HIT PONUDA: Last minute cene za Hurgadu u januaru!

Stars -

Letujte u januaru! Kreirajte planove za 2023. godinu tako što ćete uživati na peščanoj plaži kristalno čistog Crvenog mora. Egipat ima specijalne cene za polaske tokom januara, ali ne i previše slobodnih mesta, zato budite brzi.

Ukoliko ste među onima koji bi da hladne mesece u svojim zemljama zamene sunčanim danima, Hurgada je pravac i destinacija koji vam toplo preporučujemo. Agencija “Travelland” je obezbedila organizovane aranžmane za Hurgadu sa čestim polascima tokom januara. Broj slobodnih mesta na avionu nije naravno neograničen, zato treba brzo odraegovati i izabrati odgovarajući termin boravka. Sa avio kompanijom Air Cairo, najniža cena aranžaman na 8 dana/6 noći je 415 evra i odnosi se na termin od 11.01. do 18.01. Idealan je period za porodično druženje na ovako uzbudljivoj destinaciji jer je školski raspust u toku. Snižene cene postoje i za termin 21.01-28.01. – 6 noćenja od 419 evra po osobi. Ako vas brine izbor hotela, svakako je preporuka da se odlučiti za one koji se najviše traže tokom cele godine. Bogat i raznovrstan sadržaj za decu podjednako imaju svi hoteli iz ponude agencije “Travelland”:

Royal Lagoons Aqua Park Resort 5* hotel se nalazi na kraju uređenog šetališta, Memše, na drugoj liniji od mora, odmah pored Swiss Inn bungalova. Udaljen je oko 10 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi i oko 15 minuta vožnje od centra Sakale i Marine. Raspolaže sopstvenom peščanom plažom i all inclusive uslugom. Cena boravka u ovom hotelu na 6 noćenja sa polaskom 11.01. je 415 evra.

travelland
foto: Promo

Caribbean World resort Soma Bay 5* – ovaj sada već čuveni hotelski kompleks se prostire na površini od oko 140.000 m2, na samoj obali u regiji Soma Bay. Poseduje sopstvenu, prostranu peščanu plažu dužine oko 1 km sa postepenim ulaskom u more što će sigurno odgovarati porodicama sa malom decom. Cena boravka u ovom hotelu na 6 noćenja sa polaskom 11.01. je 515 evra.

Serenity Fun City 5* objekat obuhvata akva-park sa kompletnim zabavnim centrum, što će sigurno biti zabavno i mlađim i starijim generacijama. Postoji zajednička plaža koja se deli sa partnerskim hotelom, kao i teniski teren. U rizortu i u okolini možete uživati u različitim aktivnostima, uključujući gnjuranje i ronjenje. Cena boravka u ovom hotelu na 6 noćenja sa polaskom 11.01. je 550 evra.

travelland
foto: Promo

Letovi za Hurgadu mogući su svake subote i tokom februara meseca.

Nova i srećnija godina može da počne!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track