BILA JE JEDNA OD GLAVNIH AKTERA AFERE KATAR A OVAKO JE ANA IZGLEDALA U NAJLUĐOJ NOĆI! Supruga golmana u nikad izazovnijem izdanju
Foto: Printscreen/Instagram

ne prestaje da privlači pažnju provokativnim izdanjima

BILA JE JEDNA OD GLAVNIH AKTERA AFERE KATAR A OVAKO JE ANA IZGLEDALA U NAJLUĐOJ NOĆI! Supruga golmana u nikad izazovnijem izdanju

Stars -

Ana Rajković obeležila je kraj 2022. godine kada se našla u centru skandala na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Od tada Ana ne prestaje da privlači pažnju, a sinoć u najluđoj noći je izgledala neverovatno.

Naime, Ana je sa suprugom Predragom Rajkovićem i prijateljima sinoć proslavila Novu godinu u jednom predstoničkom lokalu, a svi su komentarisali njeno provokativno izdanje.

Sa Anom i Peđom u društvu su bili i njihovi prijatelji s kojima su uživali. A Rajkovićeva supruga pozirala je u zanosnim pozama i privukla je veliku pažnju.

U beloj, kratkoj, mrežastoj haljini sa prorezom, Ana je apsolutno šokirala sve svoje pratioce na društvenim mrežama kada su je videli na fotografijama koje je objavila.

Predrag Rajković, Ana Rajković
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Ana je nakon završetka mundijala, dala intervju za Kurir u kojem je otkrila da je policiji prijavila osobe koje su joj smestile aferu.

Kurir.rs

Bonus video:

01:47

Ana Rajković progovorila o tračevima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja