LAĆINA POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRED SMRT U IZRAELU! Ništa nije slutilo na TRAGEDIJU: Pio vino, smejao se, a posle misteriozno NESTAO
Foto: screenshot Twitter

ekskluzivno

LAĆINA POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRED SMRT U IZRAELU! Ništa nije slutilo na TRAGEDIJU: Pio vino, smejao se, a posle misteriozno NESTAO

Stars -

Milan Laća Radulović sahranjen je prošlog utorka pored svog brata Miloša i majke Marine Tucaković na beogradskom Novom groblju.

Ipak, interesovanje javnosti za njegovu iznenadnu smrt u Izraelu 13. decembra ne jenjava, a Kurir je sad došao u posed poslednje Laćine fotografije, koja je nastala samo nekoliko sati pre nego što je nestao bez traga. On je kasnije nađen na ulici u Tel Avivu bez znakova života, u jednom od tamošnjih najzloglasnijih kvartova.

Milan Radulović Laća
foto: screenshot Twitter

Kao što se može videti i na fotografiji, pokojni tekstopisac je bio i više nego dobro raspoložen pre svoje smrti. On je sa prijateljima nakon celodnevnog obilaska znamenitosti seo u jedan restoran internacionalne kuhinje, a na stolu se može videti i flaša vina, kojim su nazdravljali. Laća je sa širokim osmehom pozirao fotografu, a rukom je sa tri prsta.

Milan Laća Radulović
foto: Printscreen/twitter

Kako saznajemo, nakon što su se vratili iz ovog restorana, gde ništa nije ukazivalo na tragediju koja će se kasnije desiti, Laća je naglo promenio raspoloženje, o čemu je Kurir već ranije pisao. Izgledao je kao da je pao u depresiju, osmeh mu je u trenutku nestao s lica. Prisetio se pokojnih majke Marine i brata Miloša i nekih teških priča. Tad se i rasplakao. Prijatelju je rekao da želi da bude sam, pa je u noćnim satima izašao iz smeštaja u kom su bili i rekao da će se javiti kasnije, što se nije desilo. Nažalost, kada je njegovo telo pronađeno, Laća je bio mrtav već dva dana.

Milan Laća Radulović, sahrana
foto: Stefan Stojanović MONDO, Nemanja Nikolić

Podsetimo, Milan je po svaku cenu želeo da se ostvari kao roditelj, pa je uz veliku podršku oca Aleksandra Radulovića Fute i svoje velike prijateljice planirao da postane otac, a o svemu se konsultovao i sa astrologom. Ipak, iznenadna smrt u Izraelu sprečila ga je u toj nameri, te mu je ovo ostala poslednja i najveća neostvarena želja.

Milan Laća Radulović, Tel Aviv
foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

01:00:37

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ - IN MEMORIAM - 20.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track