BALKAN NE PRESTAJE DA BRUJI O HALJINI LEPE BRENE! Pevačica se KONAČNO oglasila: "Moralisti smetaju vam ZLATNE CICE?!"
Foto: Printscreen Twitter

Ovu poruku je htela da pošalje

BALKAN NE PRESTAJE DA BRUJI O HALJINI LEPE BRENE! Pevačica se KONAČNO oglasila: "Moralisti smetaju vam ZLATNE CICE?!"

Stars -

Lepa Brena napravila je opštu pometnju zbog haljine koju je nosila uoči novogodišnje noći, a sada je odlučila da odgovori na prozivke.

Naime, danima se u javnosti, naročito na društvenim mrežama, bez dlake na jeziku komentariše haljina koju je Lepa Brena ponela na snimanju novogodišnjeg programa jedne televizije. Posle mnoštva kritika oglasila se pevačica i osula paljbu po svim neistomišljenicima.

Lepa Brena
foto: Printscreen YT, Printskrin/Instagram

- Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral! Naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo - rekla je pevačica.

Novinari su je pitali i šta je ovom haljinom želela da poruči.

- Bez žena ne bi postojalo čovečanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena celog svijeta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i lepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Žan Pol Gotje za Bijonse - rekla je Brena.

Kurir.rs/Slobodna dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track