NOVI HEROJSKI ČIN SLOBE RADANOVIĆA! Pevač ponovo pomogao čoveku: "Momak leži nepomično, a niko nije stao da vidi je li živ"
Foto: Printscreen/Zadruga

ponovo se našao u situaciji kada treba da pomogne

NOVI HEROJSKI ČIN SLOBE RADANOVIĆA! Pevač ponovo pomogao čoveku: "Momak leži nepomično, a niko nije stao da vidi je li živ"

Stars -

Pevač Sloba Radanović ponovo je ispao pravi heroj i sve iznenadio svojim postupkom, a ceo incident je do detalja opisao na društvenim mrežama.

Naime, Sloba se ponovo našao u situaciji kada treba da pomogne. On je prolazio auto-putem kada se desila saobraćajna nesreća u kojoj je jedan momak ležao nepomično, pa je pevač potrčao da pomogne.

On je ovu situaciju do detalja opisao na Tviteru.

- Noćas saobraćajka na autoputu blizu aerodroma, slupan auto na sred puta, momak pored puta leži pored drugog auta, ljudi prolaze i niko ne staje da vidi jesu živi. Žao mi je što delim vazduh sa svakim ko je prošao sinoć, a nije stao. Niko nije normalan - napisao je on.

Sloba Radanović
foto: Printscreen/Zadruga

Podsetimo, Sloba je već jednom oduševio javnost kada je pre godinu dana dao herojski primer u teretani i reagovao kada niko drugi nije. Nepoznati muškarac je tada fizički nasrnuo na radnicu, a Sloba je odmah reagovao i nasilnika sklonio od devojke.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

Ovako Sloba Radanović slavi krsnu slavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja