ONA JE UZ ZORANA KALEZIĆA BILA DO POSLEDNJEG MOMENTA! Ovako je pevač pričao o voljenoj supruzi, posvetio joj čak i PESMU
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

TUŽNE VESTI

ONA JE UZ ZORANA KALEZIĆA BILA DO POSLEDNJEG MOMENTA! Ovako je pevač pričao o voljenoj supruzi, posvetio joj čak i PESMU

Stars -

Pevač Zoran Kalezić preminuo je u svojoj 73. godini, nakon teške borbe sa karcinomom pluća, a njegova supruga Irena mu je bila najveća podrška do poslednjeg trena.

Naime, on je imao dva braka, sa prvom suprugom je imao sina i ćerku, a sa suprugom Irenom se oženio kada je imao 67 godina, a ona 53 godine. Venčali su se 2017. godine daleko od očiju javnosti u restoranu njegovog kuma Radenka Radojičića u Podgorici.

Zoran Kalezić je prema svojoj supruzi oduvek gajio najnežnija osećanja, a o tome se nikad nije libio da javno priča.

Zoran Kalezić
foto: Damir Dervišagić

- Ona je moj spas. Mi muškarci često zaboravimo, zaneseni svojim ličnim ushićenjima, da nam je potreban neko ko će biti uz nas kad nam je najteže. Imao sam sreću da naiđem na takvu osobu -priznao je Zoran svojevremeno.

Zoran Kalezić
foto: Damir Dervišagić

Zoran je otkrio za Kurir i da je suprugi pesmu posvetio.

- Radio sam prethodne dve godine znajući šta će me snaći. Ne znam kako umetnik može da postoji bez tavog stava prema životu - ispričao je pevač svojevremeno za Kurir TV. Tako je nastala pesma "Za Irenu" koju je posvetio svojoj supruzi.

- Kasno sam se oslobodio predasuda da treba da se stidimo ljubavi. Živeo sam u miljeu u Crnoj Gori gde je ljubav bila sramota, ne znam zašto. Niko nije video baku i deku zagrljene", ispričao je tada Zoran.

Kurir.rs

Bonus video:

50:02

MAJKE I SNAJKE SE03 EP83

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track