VODITELJ KURIR TELEVIZIJE OTPUTOVAO U LUKSEMBURG! Podelio utiske sa putovanja, a imao je i specijalan POVOD ZA SLAVLJE! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

prelepi prizori

VODITELJ KURIR TELEVIZIJE OTPUTOVAO U LUKSEMBURG! Podelio utiske sa putovanja, a imao je i specijalan POVOD ZA SLAVLJE! (FOTO)

Stars -

Voditelj Kurir televizije Ivan Gajić ima poseban povod za slavlje, a proslavio ga daleko od Srbije.

Ivan Gajić
foto: Privatna Arhiva

Naime, voditelj emisije "Puls Srbije", koja se emituje radnim danima na Kurir televiziji od 11 do 14h Ivan Gajić ima poseban razlog za slavlje. Već punih godinu dana je u jatu naše kuće, pa je ovaj mali ali bitan jubilej odlučio da proslavi lepim putovanjem.

1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

- Volim generalno jubileje, bitno je da se slavi, a pošto mi je jedna od najvećih pasija putovanje, onda tu nije bilo preteranog razmišljanja kako obeležiti moj prvi rođendan na Kuriru. Jedno sam malo mozgao oko zemlje, pošto mi broj slobodnih dana nije dozvoljavao napuštanje Evrope, a broj zemalja koje nisam obišao na Starom kontinentu je prilično mali, tako da sam se odlučio za Luksemburg.

Prelepa, divno uređenja i sređena mala država, zapravo vrlo mala, jer ako se zaneseš u vožnji, lako završiš u Francuskoj, Belgiji ili Nemačkoj. Centar grada je prelep, tu se nalazi staro gradsko jezgro ali i dvorac u kom živi vojvoda sa porodicom, pošto je Luksemburg po uređenju monarhija. Nažalost, za posetioce je otvoren samo tokom letnjih meseci, pa eto povoda sa vratim ponovo - kaže Ivan i dodaje da je mini odmor iskoristio i da poseti Nemačku:

Ivan Gajić
foto: Privatna Arhiva

- Prvi put sam posetio grad Dizeldorf, a nebrojeno puta sam bio na njihovom aerodromu kada sam putovao negde dalje. Pa, pošto je već relativno blizu, odlučio sam i njega da upoznam. Želja mi je bila da se provozam velikim panoramskim točkom, i naravno da sam naleteo na naše ljude koji žive tamo. Ima nas svuda, i drago mi je da nas prate, čitaju i gledaju - zaključio je voditelj.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

02:35

Ivan Gajić okupio estradu na proslavi rođendana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja