MARKO BULAT OTKRIO DEO PORODIČNE ATMOSFERE ZA NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK! Ovako on i Marija provode Božić
Foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

PEVAL EVOCIRAO USPOMENE NA detinjstvO

MARKO BULAT OTKRIO DEO PORODIČNE ATMOSFERE ZA NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK! Ovako on i Marija provode Božić

Stars -

Marko Bulat progovorio je o pravim vrednostima, kao i najlepšem prazniku u godini, a otkrio i kako on i njegova supruga, Marija obeležavaju Božić.

Naime, pevač je evocirao uspomene, prisetio se praznika u vreme svog detinjstva ali i otkrio kako to izgleda danas u njegovom domu.

Marko Bulat
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

- Iznesu se one posne grickalice, suve šljive... Deca otvaraju poklone, to su nam neke sitne radosti. Foru moje bake, sa zekom i poklonima, koga ja nikada nisam uhvatio, danas ja prodajem mojoj deci... Naravno tu su i pokloni od Božić bate... Uvek se setim moje pokojne majke, kada smo svi zajedno tražili paru u česnici... Paljenje badnjaka, koliko varnica, toliko parica... - prisećao se Bulat.

Marko Bulat
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Pevač je otkrio i koliko poštuje sve tradicionalne rituale i koliko se sa svojom suprugom trudi da ulepša deci pomenute praznike ali im i usadi veru i običaje.

- Zajedno sa Marijom, usađujem prave mere vrednosti, koje treba da budu nepromenljive. Jednog dana kada budu imali svoju porodicu, kako bi mogli da prenesu njima... Smatram da su dva istorijska momenta najvažnija, rođenje i vaskrsenje Hristovo - govorio je Marko u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Kurir.rs

Bonus video:

02:33

MARKO BULAT PRIJAVIO ŽENU ZA NASILJE, A SADA SU VIĐENI ZAJEDNO! Šokantna izjava pevača: To je sramota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track