UHAPŠENA STARLETA PROMENILA IME ZBOG BIVŠEG MUŽA! Evo kako se sad zove Terzićeva koja je privedena zbog prostitucije
Foto: Privatna Arhiva

Sve za ljubav

UHAPŠENA STARLETA PROMENILA IME ZBOG BIVŠEG MUŽA! Evo kako se sad zove Terzićeva koja je privedena zbog prostitucije

Stars -

Starleta Gordana Terzić koja je uhapšena, pa puštena iz policijske stanice uz krivičnu prijavu je promenile ime. Sada se zove Emina, a zadržala je prezime Terzić. Ona je ime promenila zbog bivšeg supruga koji je druge vere.

Gordana Terzić
foto: Printscreen/Instagram

Iako se u javnosti predstavljala kao pevačica, to je, po svemu sudeći, bio samo paravan za posao kojim se zaista bavi.

To je i policija sumnjala, pa su je prema našim saznanjima mesecima pratili, i u sredu veče uspešnom akcijom stavili lisice. Emina je uhapšena sa prijateljicom N.N (čije ime i prezime je poznato našoj redakciji) protiv koje je podneta krivična prjava zbog sumnje da je posredovala u vršenju prostitucije.

Gordana Terzić
foto: Privatna Arhiva

Njih dve su kompletno sređene od glave do pete došle u hotel na dogovoren s*ks, na Banovom brdu, ali su ih u sobi umesto klijenata dočekali pripadnici MUP-a. Prema našim saznanjima, policajci sektora Javnog reda i mira odmah su im stavili lisice na ruke i odveli na saslušanje u stanicu gde su dočekale zoru.

Gordana Terzić
foto: Privatna Arhiva

Starleta i njena koleginica su registrovane kao prostitutke, a napisana im je odgovarajuća krivična prijava. Krivična prijava ide u redovnom postupku, tako da su obe puštene na slobodu.

Gordana Terzić
foto: Privatna Arhiva

I jedna i druga su aktivne na društvenim mrežama na kojima kače svoje provokativne fotografije. Sa druge strane, Emina je bila prisutna i u medijima gde je u razgovorima isticala kako ceni prave vrednosti, porodicu i žestoko se protivila kada je pitaju za mišljenje o najstarijem zanatu.

Gordana Emina Terzić sa koleginicom
Gordana Emina Terzić sa koleginicom foto: Printscreen/Instagram

E.K.

04:15

MALOUMNE DEVOJKE BEZ RODITELJA ZASIGURNO POSTAJU KU...! Atina Ferari: Družim se sa jako bitnim ljudima, STARLETE ZARAĐUJU OD SE*SA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track