"SVIMA SAM PODELIO LOVU, PA NIKO NE ZOVE!" Aca Lukas otkrio koga je poljubio za Novu godinu, a ovako ga je masakrirao menadžer!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"SVIMA SAM PODELIO LOVU, PA NIKO NE ZOVE!" Aca Lukas otkrio koga je poljubio za Novu godinu, a ovako ga je masakrirao menadžer!

Stars -

Aca Lukas je napravio žurku za pamćenje, a u hotelu glavnog grada su prisustvovale i javne ličnosti.

Prvo je otkrio ko mu je prvi čestitao Novu godinu.

- Pa mikrofon, kao i svake. Prvo sam i poljubio mikrofon, već 30 godina se samo sa mikrofonom ljubim za novu godinu, a malo pre me zvala majka i ona mi je jedina čestitala praznike. Svima sam podelio lovu, pa niko ni ne zove - rekao je pevač.

Nakon toga, pričao je o željama za 2023. godinu:

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Nadam se da ću se naspavati. Ne mogu da se zaljubim sa 54 godine, nikad nije kasno, ali mislim da nema potrebe za tim iako se to nikad ne zna. Zaljubljen sam u svoj život i decu.

Nedugo zatim, prozvao je svog menadžera zbog rasporeda nastupa.

- Imam najboljeg menadžera, bez konkurencije, ali je imao kec iz geografije. Samim tim me je masakrirao u poslednjih pet dana, išli smo u Zagreb, pa Ohrid, nakon toga Beograd, pa Kopaonik, a sledeće ćemo verovaton u Torontu.

Ove, ali i izjave o potonulom splavu, kao i celo izlaganje Ace Lukasa, možete pogledati u priloženom videu:

03:30

SVIMA SAM PODELIO LOVU, PA NIKO NE ZOVE! Aca Lukas otkrio koga je poljubio za Novu godinu, a ovako ga je masakrirao menadžer!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track