"JA SAM SINONIM ZA SRPSKU MAJKU!" Ovako izgleda atmosfera u domu Goce Lazarević: Uporedila običaje sada i kada je bila mlada!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"JA SAM SINONIM ZA SRPSKU MAJKU!" Ovako izgleda atmosfera u domu Goce Lazarević: Uporedila običaje sada i kada je bila mlada!

Stars -

Gordana Goca Lazarević je pustila ekipu Kurir televizije u svoj dom.

Osetila se veoma pozitivna, praznična atmosfera kod kuće pevačice.

Ona je prvo poželela srećne praznike i rekla da je sinonim za srpsku majku:

Gordana Goca Lazarević
foto: Kurir televizija

- Srećni svi praznici svima, mir Božiji. Ja sam radosna, nekako sam i sinonim srpske majke, takve sam pesme dobila. Nisam nacionalista niti šovinista, nego mi je Bog dodelio takve pesme. Ko ne voli svoje, ne voli ni tuđe, a ja volim svoje - rekla je pevačica.

Nakon toga se osvrnula na razlike u običajima badnjeg dana sada i kada je bila dete.

- Drastično se to promenilo. Svako vreme nosi svoje breme, sada smo u 21. veku, živimo u velikim naseljenim mestima, mnogo ima ljudi, a malo ko je na selu. Tradicionalan načine je da se zorom ranom, glava kuće, sa sekirom na ramenu uputi u šumu i seće izdanak hrastov. Sve ima svoju simboliku, post, pripremanje itd. Kako bismo znali šta je dobro, ako ne znamo šta je loše - rekla je Goca Lazarević.

Celokupno njeno izlaganja možete pogledati u videu ispod:

14:36

JA SAM SINONIM ZA SRPSKU MAJKU! Ovako izgleda atmosfera u domu Goce Lazarević: Uporedila običaje sada i kada je bila mlada!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track