STEFAN MIHIĆ U DUGOVIMA DO GUŠE I NE VRAĆA PARE: Traži novac pa se ne javlja, izmišlja kako ga ucenjuju, PRETE i PROGANJAJU!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

Kokuz

STEFAN MIHIĆ U DUGOVIMA DO GUŠE I NE VRAĆA PARE: Traži novac pa se ne javlja, izmišlja kako ga ucenjuju, PRETE i PROGANJAJU!

Stars -

Stefan Mihić je po izlasku iz rijalitija Zadruga ostao bez para, pa se zbog toga zadužuje na sve strane, o čemu je Kurir već pisao.

On novac uzima od prijatelja, ali i od fanova s kojima se dopisuje preko društvenih mreža. Međutim, nikome od njih ne vraća pare, a kako bi zavarao trag, Mihić se često seli iz grada u grad i menja brojeve telefona.

Zbog toga je nedavno, kako smo saznali, dobio batine od jednog čoveka kojem nije hteo da vrati pare, pa je posle pričao kako je imao saobraćajku i da je zbog toga sav u modricima.

Lepi Mića, Stefan Mihić
foto: Printscreen/Pink

Naša redakcija došla je u posed poruka koje je Stefan slao jednom momku kojem je na zajam uzeo 150 evra pred dočeg Nove godine, navodno da ih potroši u kladionici.

Nakon što mu je taj dečko poslao pare, Mihić je prestao da mu se javlja i odgovora na poruke, a potom je počeo da objavljuje njihove prepiske i da tvrdi kako ga taj čovek ucenjuje, preti, proganja i traži mu pare.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

Podsetimo, izvor blizak Stefanu nedavno je za Kurir rekao da je bivši zadrugar u velikom problemu, što i ne čudi, s obzirom na to da je i on sam više puta isticao da se bavio kriminalnim radnjama. Zbog svojih loših životnih odluka, toliko nagrabusio, da je dobio batine.

Stefan Mihić
foto: Printscreen

- Stefan je izmislio priču da neko u njegovo ime šalje poruke putem društvenih mreža i traži novac. On šalje i ganja ljude za pare, jer je zaglibio. Beži iz grada u grad da ga ne nađu. Pretukli su ga i u Dubaiju zbog dugova, pa je i odatle pobegao. Pokušao je da slaže da je povrede koje ima na licu zadobio u saobraćajnoj nesreći - kazao je izvor za Kurir.

Kurir.rs

Bonus video:

01:59

TRUBAČI NA ULASKU U ZADRUGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track