TEODORA DŽEHVEROVIĆ PREŽIVELA PAKAO ZBOG BOLESTI! Pala sam psihički, MRZELA sam sebe! Detalji borbe za ozdravljenje!
Foto: ATA images

danas je zadovoljna

TEODORA DŽEHVEROVIĆ PREŽIVELA PAKAO ZBOG BOLESTI! Pala sam psihički, MRZELA sam sebe! Detalji borbe za ozdravljenje!

Stars -

Teodora Džehverović danas važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradnoj sceni. Ali, ona je kao mala prošla veoma težak period jer je bolovala od bulimije.

Pevačica je o paklu koji je preživela zbog poremećaja u ishrani pričala javno.

Teodora Džehverović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

- Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam razmišljala normalno. Pala sam bila psihički u tom periodu, ali sam izašla kao pobednik iz svega toga i na sve to se smejem. To je stvarno bio problem. Ja sam mrzela sebe kada se ne ispovraćam. Oko mene su sve bile mršavice. Sve su ždrale šta požele, a ja popijem vodu i ugojim se - ispričala je Teodora pre nekoliko godina u svojoj ispovesti.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Prva

Ona danas polaže mnogo pažnje svom izgledu. Ono što joj se nije dopalo na licu korigovala je kod doktora estetske medicine, a pre nekoliko godina grudi je povećala silikonima.

Zdravo se hrani i redovno odlazi u teretanu. Zadovoljna je kako izgleda, a njeno mišljenje dele i brojni muškarci, koji je često ističu kao jednu od najzgodnijih pevačica.

Kurir.rs

Bonus video:

01:45

DEVOJKA JOJ UPROPASTILA NASTUP IZ HIRA! Teodora Džehverović za Kurir TV otkrila zašto ovaj SREDNJI PRST NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track