ŠABAN BI BIO PONOSAN! Mihajlo sav ISCEPAN slavio rođenje naslednice Manje, a Šaulićeva pesma ODZVANJALA SVEČANOM SALOM
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

SCENA ZA PAMĆENJE

ŠABAN BI BIO PONOSAN! Mihajlo sav ISCEPAN slavio rođenje naslednice Manje, a Šaulićeva pesma ODZVANJALA SVEČANOM SALOM

Stars -

Generalni konzul RS u Cirihu, Mihajlo Šaulić i njegova supruga Marina, postali su roditelji devojčice, a tim povodom su organizovali luksuznu proslavu gde su okupili srpski džetset.

Naslednik legendarnog Šabana Šaulića okupio je prijatelje i rodbinu u jednom prestoničkom restoranu, gde je atmosfera bila i više nego na zavidnom nivou.

Mihajlo Šaulić
foto: Printscreen Instagram

Ponosni otac, Mihajlo nosio je majicu na kojoj piše Manjin tata, a kao što običaji nalažu Šauliću su odmah po ulasku u restoran iscepali majicu, dok on nije skidao osmeh sa lica.

00:59

Šaulići napravili feštu povodom dolaska Male Minje

Posebno emotivan trenutak bio je kada se svečanom salom prolomila Šabanova pesma "Hvala ti za ljubav što od tebe primam", što je i ponosna mama Marina podelila na svom Instagramu.

Mihajlo Šaulić
foto: Printscreen Instagram

Nema sumnje da bi Šaban bio ponosan zbog ovakvog događaja i da bi mu srce bilo puno zbog rođenja male Manje.

Kurir se našao na licu mestu i izveštavao čitaoce o ovoj gala fešti, a pre početka slavlja, Gordana Šaulić je ekluzivno za Kurir otvorila dušu o prvim utiscima, te nam je priznala.

- Hvala na čestitkama. Bila sam u bolnici sa Mihajlovim kumovima, a Marinina sestra je kasnije došla. Bili smo ispred sale, videli smo devojčicu, presrećna sam. Posebno mi je drago da se Mihajlo ostvario, oženio se, a sada dbio devojčicu. Nažalost Šaban nije dočekao porođaj unuke, ali ono što me čini srećnom je, što je svo prošlo, onako kako bi on želeo - rekla je Gordana u izjavi za Kurir.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:59

Mladenci Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović izašli da ispoziraju nakon venčanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track