DAŠA IZ LEGENDI ŠOKIRAO PRIČOM O SMRTI MAJKE Bila je u komi danima, a onda je otvorila oči i DESILO SE NEŠTO NEVEROVATNO!
Foto: Kurir Televizija

čudo

DAŠA IZ LEGENDI ŠOKIRAO PRIČOM O SMRTI MAJKE Bila je u komi danima, a onda je otvorila oči i DESILO SE NEŠTO NEVEROVATNO!

Stars -

Muzičar i istaknuti član grupe Legende Zoran Dašić Daša podelio je za Kurir televiziju neke detalje vezane za život njegove majke koja je bila monahinja u manastiru Rakovica, a zamonašio ju je pokojni patrijarh Pavle.

Puls
foto: Kurir Televizija

- Iznenađen sam da se to uopšte saznalo. Mi smo to držali dosta diskretno jer taj kodeks monaški ne gleda baš blagonaklono na te medijske i estradne stvari. Bila je tiha, mirna i povučena žena. Bila je malo drugačija od mene. Nije volela da se slika - rekao je Daša.

Mati Angelina preminula je u oktobru prošle godine, a o njenom odlasku sa ovog sveta postoji vrlo neobična priča.

- Sahrana je bila u manastiru Rakovica. Bila je u komi zadnjih četri pet dana, nije mogla da se pomeri niti da govori. Non stop su 24 sata pored njenog kreveta čitane molitve. Sestre su se smenjivale u krug. Desilo se da se ona iz te kome probudila onda kad je izdahnula.

Puls
foto: Kurir televizija

- Otvorila je oči, bila je srećna. Neki kažu da je videla anđela. Ona je rekla: "Idemo!" Sestre kažu da je došao anđeo po nju i da se tim "Idemo" obratila njemu. Šta god da je, makar to bila i halucinacija, ona je otišla ozarena i nasmejana - kaže Daša.

On je podelio sa gledaocima jedan savet koji mu je majka dala koji dobro pamti a koji glasi: "Sve god u životu radio, veži konac za nebo!"

01:28

MAJKU POZNATOG MUZIČARA ZAMONAŠIO PATRIJARH PAVLE Kada je umirala dogodilo se pravo ČUDO! Otišla je sa tajanstvenim saputnikom?!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track