PANIKA JE HVATA! Lea Kiš preti Grandu tužbom i traži da se skandal zataška, VODITELJKA PLETE MREŽU KOLEGAMA
Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Nije joj svejedno

PANIKA JE HVATA! Lea Kiš preti Grandu tužbom i traži da se skandal zataška, VODITELJKA PLETE MREŽU KOLEGAMA

Stars -

Lea Kiš je u panici zbog toga što je Kurir raskrinkao da plete mrežu kolegama s Grand televizije, na kojoj radi.

Voditeljka je od svoje matične kuće prekjuče hitno tražila da se javno oglase i svim medijskim kućama pošalju zvanično saopštenje, ali se to još uvek nije dogodilo. Kako saznajemo, ona je otišla toliko daleko da je čelnim ljudima zapretila otkazom, pa i tužbama ako se u najkraćem roku ne otkrije ko ju je izdao. I ne samo nju nego i njenu naslednicu Saru Miju Jokić.

Lea Kiš
foto: Dragan Kadić

- Lea je baš pobesnela. Kao furija je uletela prošlog četvrtka u Grand. Tražila je hitan sastanak s ljudima iz vrha kompanije. Zahtevala je da se svim novinarima pošalje saopštenje da joj neko smešta aferu. Nekoliko njih je osumnjičeno. Svašta se tu izdešavalo. Ipak, najviše ju je zabolelo što je njena ćerka takođe umešana u celu priču i što sad svi znaju da često menja medijske kuće i pošto-poto želi da bude voditeljka kako bi bila poznata i na malim ekranima. Lei nije pravo jer ona smatra da njena naslednica vredi, ali ne smatraju to oni kod kojih je i radila, zato i nisu želeli da je zaposle.

Sada svi na Grandu pričaju samo o ovom skandalu i pokušavaju da raščivijaju ko je prvi dojavio novinama šta se desilo kada ih je Lea optužila da uzimaju mito od pevača. Uverena je da joj ljubomorne kolege smeštaju skandal. Zvala je nekoliko voditelja i s njima obavila razgovor, ali s onima na koje zaista sumnja nije kontaktirala, jer im ništa ne veruje. Poručila im je da se neće smiriti dok joj se oni koji su dozvolili da pukne bruka ne izvine - završava naš izvor blizak Grandu.

Lea Kiš
foto: Promo

Voditeljka se oglasila za Kurir dan nakon što je kao bomba odjeknula vest da je ušla u rat sa kolegama: - Čula sam se sa svim mojim kolegama s televizije koji su i za vaše novine to demantovali. Razgovarala sam s voditeljima, tako da će se oglasiti i moja matična kuća sa zvaničnim saopštenjem. Grand će detaljno da da obrazloženje - rekla je ona između ostalog, ali saopštenja još uvek nema.

Lea Kiš
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs

01:22:23

SCENIRANJE 08.01.2023. BILJA I ACA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track