SRBIJA OBOŽAVALA IRENU DOK JE VODILA "48 SATI SVADBA", A DANAS JE NE BISTE PREPOZNALI: Voditeljka se udala i promenila LIČNI OPIS!
Foto: Printscreen

NEMA VIŠE KRATKU KOSU!

SRBIJA OBOŽAVALA IRENU DOK JE VODILA "48 SATI SVADBA", A DANAS JE NE BISTE PREPOZNALI: Voditeljka se udala i promenila LIČNI OPIS!

Stars -

Irena Spasić Stojanović veliku popularnost stekla kao domaćica emisije "48 sati svadba", a posebno je zanimljivo da se upravo pred kamerama ove emisije i sama udala.

Irena Spasić
foto: Printskrin Youtube

Na ludi kamen, sa svojim suprugom Dejanom, stala je 2010. godine, a svadbi su prisustvovali čak i neki učesnici ove emisije. Godinu dana kasnije Irena je rodila ćerkicu Neru, a kada se vratila sa porodiljskog voditeljka je stala iza kamere i privremeno se povukla iz voditeljskog posla.

Irena Spasić Stojanović
foto: Printscreen

Posle 11 godina takvog rada, Irena je počela da radi na poziciji producenta i glavnog i odgovornog urednika na jednoj Pored toga što je izgubila veliki broj kilograma Irena je promenila i frizuru, zbog čega izgleda poptuno drugačije. Njen zaštitni znak godinama je bila kratka kosa, dok sada ima dugu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:11

BURNA ATMOSFERA U PROGRAMU UŽIVO: Gosti ušli u raspravu zbog pregovora u Crnoj Gori! VODITELJKA OSTALA U ČUDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja