DARA KEŠIRA STOTINE HILJADA EVRA ZA STAN U BARSELONI, A OVO JOJ NIJE PRVA NEKRETNINA U ŠPANIJI: Pogledajte luksuz u kom živi!
Foto: Zorana Jevtić, Shutterstock, Ilustracija

puno košta

DARA KEŠIRA STOTINE HILJADA EVRA ZA STAN U BARSELONI, A OVO JOJ NIJE PRVA NEKRETNINA U ŠPANIJI: Pogledajte luksuz u kom živi!

Stars -

Dara Bubamara odavno je shvatila da je najsigurnije ulagati u nekretnine, pa je rešila da sebe počasti još jednim - drugim po redu stanom u Barseloni.

Kako Kurir saznaje, plavokosa zvezda, koja je nedavno priznala da je tokom karijere zaradila milione i sve potrošila, odlučila je da pazari još jednu luksuznu nekretninu u Španiji, i to samo nekoliko meseci nakon što je krajem prošle godine već kupila jedan stan u Barseloni.

Dara Bubamara
foto: Printskrin/Instagram

Pevačica je toliko oduševljena ovom evropskom metropolom da je prilikom svog poslednjeg boravka tamo gledala još nekoliko stanova, od kojih joj je posebno zapao za oko jedan od oko 70 kvadrata, koji bi ona kompletno uredila, a zatim, najverovatnije, i izdavala.

- Dara je zaljubljena u Barselonu. Prijaju joj energija tog grada, ljudi... Ona koristi svaki slobodan trenutak da tamo otputuje sa svojim sinom Kostom, koji je takođe oduševljen ovim gradom. Prijateljima se poverila da joj je kupovina stana u Španiji jedna od najboljih odluka u životu. Zato je prilikom svog poslednjeg boravka u Barsi obišla još nekoliko stanova u Barseloneti, delu grada koji je udaljen svega nekoliko minuta hoda od plaže. Posebno joj se dopao jedan od oko 70 kvadrata, koji košta preko 300.000 evra. Planira da ga kompletno uredi i da ga izdaje, te da od njega ubira mesečnu rentu. Ona ne želi da se o ovome priča u javnosti, jer se nikada nije hvalila nekretninama koje ima u svom vlasništvu. Dara mnogo radi i mnogo troši, ali je s godinama shvatila da je najbolje ulagati u kvadrate i da tu nema greške - započinje priču naš izvor, pa nastavlja:

Dara Bubamara
foto: Printskrin/Instagram

- U poslednje vreme je toliko radila da joj je zaista preko potreban odmor, te je ceo januar podredila odmoru. Trebalo je da putuje s pokojnim Milanom Radulovićem Laćom i za Izrael, ali je njegova smrt poremetila sve planove. Zato se sada odmara u Dubaiju, pa će odmah posle toga opet u Barselonu, kako bi nastavila sa uživanjem, ali i kako bi završila sve što treba u vezi sa ugovorom i kupovinom nove nekretnine. Kad se vrati, čeka je promocija singla "Koka roka", za koju je tekst pisao pokojni Laća, a za koju svi kažu da će biti megahit - završava naš izvor.

Barselona
foto: Shutterstock

Inače, Darina prva nekretnina u Barseloni nalazi se se takođe u blizini Barselonete, a u pitanju je dvosoban stan sa ogromnom terasom i pogledom na more.

Pozvali smo Bubamaru, koja je trenutno u Dubaiju, kako bismo dobili njen komentar na naša saznanja, ali je njen broj bio nedostupan.

Ona je nedavno za domaće medije istakla da nikada nije želela da se hvali nekretninama u svom vlasništvu.

- Nikada se nisam hvalila svojim nekretninama, to nije moj stil. Svakako imam sina, želim da mu obezbedim lagodan život, a sve što je moje, to je i njegovo, zapravo, sve što sam stekla ostavljam Kosti, a isti stav ima i njegov otac Milan, moj bivši muž - rekla je tada Dara.

Dara Bubamara
foto: PrintScreen Instagram

Nikad nije štedela na nekretninama

Ima stanove u Beogradu i Novom Sadu

Pored prvog stana koji je prošle godine kupila u Barseloni, Dara godinama već u svom vlasništvu ima i nekoliko luksuznih nekretnina u Novom Sadu, odakle je inače i rodom. Pevačica se takođe skućila i u Beogradu, u elitnom naselju Dedinje.

Iako je svojevremeno pričala da će sve nekretnine da rasproda, to očito nije slučaj, pa gotovo svake godine u medije ispliva podatak da se Dara počastila nekom novom nekretninom.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

- Meni prijateljica stalno govori: "Daro, šta će ti toliko kuća i svega, pa umrećeš pod jednim krovom, u jednom krevetu." Stvarno je u pravu. Šta će mi toliko nekretnina, umreću u jednom krevetu. Ma, sve ću da rasprodam, šta me briga - rekla je tada pevačica, koja je navodno sinu Konstantinu za 11. rođendan poklonila stan u Novom Sadu vredan 150.000 evra.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:03

Dara Bubamara se uvijala golišava ispred ogledala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track