ZLATNI UMALO UMRO ZBOG DROGE, LEGENDA HTELA DA SE UBIJE ZBOG DEČKA! Abronoša otkriva nove gradske priče!
Foto: Kurir štampano

ona sve sazna

ZLATNI UMALO UMRO ZBOG DROGE, LEGENDA HTELA DA SE UBIJE ZBOG DEČKA! Abronoša otkriva nove gradske priče!

Stars -

Zdravo, dragi moji, vaša Abronoša se sprema za jedan kraći put, posao je u pitanju, ali stigla sam da vam pripremim nove i sočne tračeve. Imam ih puno, pa ću odmah da počnem.

Neki dan me zove kuma sva isprepadana i priča mi kako je njena majka imala bliski susret sa Zlatnim, znate već na kog umetnika mislim. Srušio se dečko ispred ulaza u stan stare gospođe i ona, kad je to videla, normalno, prestravila se. Odmah je pozvala Hitnu pomoć jer je bio van sebe, pričao nepovezano i drhtao sav, izgledalo je stravično.

Brzo su došli lekari i ukazali mu pomoć, a kad ih je baka pitala hoće li preživeti, dobila je odgovor: "Gospođo, on je narkoman, uzeo je malo veću dozu pa je srce počelo da mu preskače." Žena se prenerazila! Naravno da je prepoznala Zlatnog s televizije i da ju je šokiralo sve to, danima nije mogla da dođe sebi. Ja se nisam iznenadila, nagledala sam se takvih epizoda.

Abronoša, Sms Preljubnice
foto: Kurir štampano

Pre dve nedelje opet smo mogli da vidimo Legendu kako nam se javlja izdaleka, priča o svojoj karijeri i životu, ima tu naviku da samu sebe naziva gospođom! I stvarno, kad je čovek sluša, mislio bi da je tako.

Igrom slučaja poznajem ženu s kojom je bila bliska godinama pa sam od nje čula, a i uverila se da je to daleko od istine. Gospođa mnogo pije i glas joj je zbog toga otišao u aut, zato i ne peva, a zbog alkohola je skoro izgubila porodicu. Dok je bila na vrhuncu slave, nije imala kontakt s decom i roditeljima, stalno je bila komirana i menjala je muškarce.

Pričao mi je jedan stariji pevač kako ju je jednom izvukao iz toaleta, onako pijanu do daske. Ležala je na podu i nije znala za sebe, sva mokra, u bunilu, ispovraćana. Tad su je odveli kod lekara na ispiranje, pa joj je psihijatar preporučio lečenje od alkohola. Posle toga je upoznala jednog dečka, mlađeg od nje skoro 30 godina. Toliko je bila odlepila za njim da je htela da digne ruku na sebe kad joj je rekao da prekidaju odnos. Nagutala se tableta i alkohola, jedva ju je majka spasla, u poslednji čas.

Izgleda da su se pojavili dokazi o tome da se Napumpana bavi najstarijim zanatom, konačno. Čujem da užurbano radi na tome kako da u javnost plasira priče da ima dodatne izvore prihoda, da joj je pevanje sporedni posao. Navodno, kako mi reče jedan prijatelj, gradom već kruže njene kompromitujuće fotke i pitanje je kako će i da li će Napumpana uspeti da izbegne javnu bruku.

Toliko za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

štampano Izdanje
foto: Kurir

Bonus video:

00:36

Tamara Đurić sceniranje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja