VELIKI USPEH SRPSKE MODE U SVETU! Suzana Perić predstavlja kolekciju "NAR" u Parizu! "OVO JE POPUT POBEDE NOVAKA U TENISU"
Foto: Andreja Damnjanović

KURIR TV

VELIKI USPEH SRPSKE MODE U SVETU! Suzana Perić predstavlja kolekciju "NAR" u Parizu! "OVO JE POPUT POBEDE NOVAKA U TENISU"

Stars -

Slavna modna kreatorka Suzana Perić slovi za lepu i negovanu ženu. Ona je nemačka studentkinja koja je završila jednu od najprestižnijih modnih škola u Dizeldorfu.

Takođe jedna je od retkih modnih kreatorki koja gradi karijeru u Nemačkoj, ali i u Srbiji istovremeno. Učestvovala je na brojnim revijama u zemlji i inostranstvu. Tako je i dobitnica brojnih nagrada.

U uključenju za Puls Srbije ona je ekskluzivno otkrila naziv svoje nove kolekcije, ali i gde će je prvi put pokazati.

- Toliko je brzo prošlo ovih 22 godine karijere, tako da nisam ni sama svesna. Sada ću otkriti naziv svoje kolekcije premijerno za moju televiziju i moju kuću Kurir. Zvaće se "Nar". Nar je nešto od čega potičemo i nešto što će da se raspe kao bogatstvo po celoj kolekciji - rekla je kreatorka.

Suzana Perić
foto: Kurir televizija

Kreatorka će nastupati na Pariskoj nedelji mode, koja je sama za sebe ogroman uspeh. Otkrila je i kako će se odvijati saradnja.

- Niko do sada nije mogao da nastupi na Pariskom fešn viku. Posle Berlina, Milana, Malte, Njujorka i svih modnih manifestacija na kojima je Suzana Perić brend, zajedno sa Srbija fešn vikom, nastupala. Meni je najveća želja bila da se pojavim na fešn viku u Parizu. Uz pomoć Srbija fešn vika koji je stvarno godinama "burgijao" odnosno mučio se da dobijemo tamo da nastupamo. Od ove godine Srbija i Portugal prvi put imaju pravo da se nađu na zvaničnom programu fešn vika. To je za našu zemlju kao kada Novak pobedi u tenisu. Stvarno predstavljati Srbiju na Pariskom fešn viku je korak uz korak sa Gučijem i Šanelom i svim ostalim brendovima - rekla je kreatorka.

Suzana Perić
foto: Kurir televizija

Ona se dotakla i svoje inspiracije.

- Karl Lagerfeld je predavao na mom fakultetu i on je moja inspiracija. Ovo je godina Lagerfelda, kragni i svega onoga što jeste. U njegovu čast, u moju čast i u čast Srbije ovo je nešto što će da se pokaže na Pariskom fešn viku. Ovo je nešto iz naše kulture, naše boje i one će predstavljati Srbiju kao rađanje nečega. Svaka devojka iz Srbije će poželeti ovu maramu. Prestavljaće boje iz Francuske i Srbije - rekla je kreatorka i potom pokazala kako će ta marama izgledati.

Suzana Perić
foto: Kurir televizija

Nakon toga otkrila je i gde će se taj veliki događaj odvijati.

- Direktno pored Ajfelovog tornja na Šanzelizeu u predivnom delu muzeja iz 14. veka. Što bi rekao naš ministar Basta "žene su zakon". Biće 20 žena i dosta njih koje će nas pratiti. Ja sam presrećna što će Suzana Perić brend uz pomoć 2 moja zaštitna lica odnosno žene koja je 20 godina vezana za Holivud i jedina je intervjuisala sve moguće zvezde i bila je zaštitno lice Elit luka, Biljana Obradović. Ona je otvorila moju prvu reviju pre 20 godina, a ove godine je moje zaštitno lice. Za mene je novo lice Holivuda, lice Srbije, Ivana Dudić. To su žene koje su moje muze. Sa jedne strane plava modna ikona, a sa druge, za mene, Odri Hepbern - rekla je kreatorka.

06:37

VELIKI USPEH SRPSKE MODE U SVETU! Suzana Perić predstavlja kreaciju NAR u Parizu! OVO JE POPUT POBEDE NOVAKA U TENISU

Ona se takođe osvrnula na svog saradnika i sakrivenog umetnika.

- Imam divnog saradnika Vojislava Žaku koji je sakriveni umetnik. Sve što mu nacrtam on to napravi, kao i sve ovo što vidite u kamenju - rekla je i potom pokazala svoje prelepe dizajnove.

Suzana Perić
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track