NOVA RUNDA PROZIVKI! Tamara Đurić zapenila na Jovanu Jeremić: "Ti se možes skućiti samo u JAVNOJ KUĆI, štrokava si" LETI PERJE
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

ne smiruju se

NOVA RUNDA PROZIVKI! Tamara Đurić zapenila na Jovanu Jeremić: "Ti se možes skućiti samo u JAVNOJ KUĆI, štrokava si" LETI PERJE

Stars -

U domaćoj javnoj sceni nastao je pravi haos zbog izjave voditeljke Jovane Jeremić koja je u uživo programu pričala o ljudima sa Kosova i Metohije koji su prodali svoju imovinu i doselili se u Beograd. To je posebno izrelvoltiralo Tamaru Đurić, koja podsetimo, duži period sa voditeljkom ratuje.

Nakon prve runde prozivki na koju je Jovana reagovala i oglasila se za Kurir, starleta je sada nastavila još žešće:

Jovana Jeremić, Tamara Đurić
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

"Pokvari mi film! Sad sam videla izjavu da nemam kredibilitet da pričam. Ja sam odrasla na Kosovu i naša porodična kuća je i dalje kuća Đurića! Niko nije prodao što mu je bilo merak nego što nije bilo izbora! Kaže ja se nisam sama skućila. Ona se može skućiti samo u javnoj kući! Ja sam davno skućena na više lokacija, i u više gradova, a ona stan sprema na kompenzaciju i to isti taj stan koji trazi od muža da joj kupi, a ona njemu u zamenu da rodi dete. To mu dođe kao neka robna razmena?", započela je Đurićeva.

Tamara Đurić
foto: Damir Dervišagić

"Ti štrokava što se nisi okupala od Nove godine do Božića, ti ćeš da nam pričaš o Kosovu? Daj Bože da je makar donji veš nosila u onom njenom Renou 4 koji joj je muž kupio. Za koga je i mnogo je!", brutalno je odbrusila Tamara.

Kurir.rs/Srbija danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track