NA NASTUPU POKUŠAO DA SE BACI U PUBLIKU, PA OSTAO KRVAV! Inspektor Blaža šokirao: Zbog jedne devojke smo PRSNULI U PLAČ (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija, Damir Dervišagić

KURIR TV

NA NASTUPU POKUŠAO DA SE BACI U PUBLIKU, PA OSTAO KRVAV! Inspektor Blaža šokirao: Zbog jedne devojke smo PRSNULI U PLAČ (VIDEO)

Stars -

Igor Blažević Blaža poznat je po kosmičkoj energiji koju ispoljava na nastupimo, ali i generalno kroz život, samim tim mu i priliči titula najpozitivnijeg čoveka, kakvim ga mnogi smatraju.

Kroz svoj život susreo se sa raznim izazovima, a iz pojedinih su nastala dela po kojem će biti zapamćen.

Shodno tome da ima rok bend Inspektor Blaža i Kljunovi, on se u emisiji "Realna priča" prisetio najčudnijih, odnosno najzabavnijih trenutaka koje je doživeo na nastupima.

Igor Blažević Blaža
foto: Kurir televizija

Prvo je napomenuo scenu u kojoj se bacio na publiku, a ona se izmakla, pa je nastup dobio notu komedije, u kojoj je on sa poda ustao sa krvavim laktovima, te se obratio publici:

- Volim da skačem u publiku, to je deo mog prosipanja energije. Obožavam kada nastupam i jer imam priliku time da se bavim, pa gledam da ljude zabavim najbolje što je moguće u tih dva sata. Samim tim, između ostalog, u sve tom ludilu, volim da skočim u publiku. Dešavalo se da se izmaknu, tada se obično raskrvarim, pa krenem da se brišem. Oni mi uglavnom dobace da nisu mislili da ću da skočim. Ja im odgovorim, pa šta ste mislili, trčim, penjem se na ogradu i bacam se.... Uglavnom, više nego zabavno je, pa je i ovo deo zabave - ispričao je Blaža, pa je dodao:

- Rekao sam im da ću, zbog takvih kao što su oni, sledeći put nositi štitnike za ragbi na predelu laktova i kolena.

00:51

NA NASTUPU POKUŠAO DA SE BACI U PUBLIKU, PA OSTAO KRVAV! Inspektor Blaža šokirao: Zbog jedne devojke smo PRSNULI U PLAČ

Ovu scenu je okarakterisao kao najzabvniju, pa se rado prisetio i najčudnije scene, a ona je vezana za gospođu koja mu je tražila autogram, a sa kojom je nastavio da se čuje.

- Najčudnije je kada traže autogram. Danas svi hoće da se slikaju, ali kada vam u današnjem veku traže autogram deluje čudno, nekako zastarelo i arhaično. Skoro mi se dogodilo da mi jedna gospođa zatražila autogram na salveti. Plakali smo i ona i ja... Rekoh joj da je najdivnija na svetu sa tim što me pitala, a ona je rekla da sam ja najdivniji jer sam joj dao takav kompliment. Tada smo zasuzili, a dan danas se viđamo. To se dogodilo nakon jednog nastupa - rekao je Blaža.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja