"IMAJU DOGOVOR DUŠE, ONI SU KARMIČKI VEZANI" Indi dala svoj sud o odnosu Zvezdana i Ane: Treba da mu oprosti i živi u MIRU!
Foto: Kurir televizija

razvezala jezik

"IMAJU DOGOVOR DUŠE, ONI SU KARMIČKI VEZANI" Indi dala svoj sud o odnosu Zvezdana i Ane: Treba da mu oprosti i živi u MIRU!

Stars -

Pevačica Indira Indi Aradinović govorila je o aktuelnim dešavanjima kako u svom životu tako i inače.

Indi Aradinović
foto: Printscreen/Pink tv

Naime, pevačica se dotakla i "Zadruge" i kontraverznog odnosa Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

- Zadruga je život. Njima se život dešava javno, ništa nije dručije od onoga što se dešava inače. Mnogo Zvezdana i Ana ima svuda oko nas. Nisam ničija podrška, ne volim grupacije. Mislim da su oboje u vrlo nezahvalnoj i nezavidnoj situaciji. Ako sam jaka i nezavisna žena kao što je Ana, ne bih zavisila od Zvezdanovih emocija 13 godina. Zvezdan izigrava mačo mena i alfa mužjaka, a nije se baš tako pokazao, emotivno su oboje u manipulativnom začaranom krugu. Oboje manipuliši i nikako da izađu iz tog kruga. Oni imaju dogovor duše, oni su karmički vezani, Ana je Zvezdanova žrtva tu prevashodno, nažalost. Ana je toliko jaka da ona to može da promeni. Mislim da treba da mu oprosti i da živi u miru, da bi ona mogla da ima svoj mir - rekla je Indi u emisiji "Novo jutro".

Indi Aradinović
foto: Printscreen/Pink tv

Podsetimo, Indi je govorila i na temu odnosa sa svojom sestrom Editom Aradinović. Sestre su imale žestok okršaj na ulici, a region danima bruji o njima.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

03:13

Indira Aradinović Indi iznela sve detalje o dečku koji je vodi na luksuzna putovanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track