SENIDA NESTALA, BOJI SE ZA ŽIVOT! Senidah zbog mafije živi na tajnoj lokaciji
Foto: Printscreen/Instagram, Dragana Udovičić

PAranoja

SENIDA NESTALA, BOJI SE ZA ŽIVOT! Senidah zbog mafije živi na tajnoj lokaciji

Stars -

Senida Hajdarpašić Senidah i dalje je u problemu zbog sukoba s bivšim saradnikom Admirom Arnautovićem Šmrkom, koji je hteo da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim. O svemu tome Kurir je pisao u nastavcima, a sada imamo nova saznanja od naših izvora koji kažu da se pevačica sklonila na tajnu lokaciju iz bezbednosnih razloga.

Senida, Senidah
foto: Damir Dervišagić, Kurir

- Senidah zna da se zamerila čoveku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promenila mesto boravka. Vodi računa gde se kreće, a njenu adresu poslednjih meseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi jer se zamerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini - priča naš izvor.

Zbog novonastale situacije, trep pevačica je morala da angažuje obezbeđenje koje je svuda prati, o čemu smo već pisali. To smo mogli videti prilikom njenih retkih pojavljivanja u javnosti, kao što je to bilo na festivalu u Vrnjačkoj Banji pre godinu i po dana, kada nije smela da izađe iz hotelske sobe, a dok je pevala, pored bine su stajali njeni telohranitelji. Međutim, ti momci su samo deo zaštite koju je ona angažovala.

Admir Arnautović Smrk, Senida
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Senidah je bila prinuđena da unajmi čak tri prstena obezbeđenja. Prvi prsten čine telohranitelji koji pre nje dolaze na lice mesta i osmatraju da li ima opasnosti po nju, pa ako je sve bezbedno, tek onda dolazi ona. Drugi prsten su momci koji su nevidljivi i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija. Da su naša saznanja bila tačna, pokazuje izveštaj MUP Kantona Sarajevo, u kojem piše da je uhapšeni Šmrk, između ostalog, nameravao i da Senidu rani, prebije ili da joj baci kiselinu u lice.

Ljiljana Stanišić

01:31:06

SCENIRANJE 29.01.2023. MOKA SLAVNIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track