"BEZ TOGA NE BIH MOGLA DA FUNKCIONIŠEM!" Glumica otkrila tajnu za USPEŠNU I LAGODNU vezu: Potom komentarisala svoju vitku liniju!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"BEZ TOGA NE BIH MOGLA DA FUNKCIONIŠEM!" Glumica otkrila tajnu za USPEŠNU I LAGODNU vezu: Potom komentarisala svoju vitku liniju!

Stars -

Glumica Anđela Jovanović prisustvovala je na proslavi agencije njenog kolege Nikole Koja, a prvo je odgonentula da li joj je teško da se spremi za jedan ovakav događaj.

- Teško je, iz razloga jer bih najradije došla u trenerci, u njoj bih se najbolje osećala. Doduše, lepo je da se čovek ponekad sredi - rekla je glumica, pa je otkrila kako održava svoju liniju, koju mnogi pohvaljuju:

- Imam zdravu kilažu, a to varira od toga šta radim. U suštini nemam neki režim, volim da jedem zdravu hranu.

Anđela Jovanović
foto: Kurir televizija

Nakon toga, rekla je da joj je značajna podrška porodice, pa se osvrnula i da vetar u leđa koji dobija od emotivnog partnera, sportiste Mihaila Dudaša.

- Imam sreću da imam podršku partnera i to ogromnu. Mislim da bez toga ne bih mogla da funkcionišem, a mi smo partneri u svemu što radimo. U našem odnosu nema problema, sve smo lepo iskomunicirali, bili smo otvoreni i sve te mane su se odmah stavile na sto.

Celokupan prilog i izjave glumice, možete pogledati u sledećem videu:

02:18

BEZ TOGA NE BIH MOGLA DA FUNKCIONIŠEM! Glumica otkrila tajnu za USPEŠNU I LAGODNU vezu: Potom komentarisala svoju vitku liniju!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track