"TEI JE POLICIJA TRAŽILA UGOVORE, PROVERAVALI SU I STOJU I DEVITA" Oglasio se Tairovićkin menadžer, evo šta se DEŠAVA s PEVAČICOM!
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

drama u švedskoj

"TEI JE POLICIJA TRAŽILA UGOVORE, PROVERAVALI SU I STOJU I DEVITA" Oglasio se Tairovićkin menadžer, evo šta se DEŠAVA s PEVAČICOM!

Stars -

Povodom privođenja Tee Tairović u Švedskoj na nastupu oglasio se njen menadžer Neša Bridžis. On kaže da je u pitanju redovna procedura.

Nikola Bridžis, Tea Tairović
foto: Printscreen/Instagram, Profimedia, Damir Dervišagić, Shutterstock

- Policija je sinoć došla u redovnu kontrolu. Tražili su ugovore, ne samo od nje nego i od Stoje i Devita. Ona je pokazala svoj ugovor i policija se zahvalila, nisu imali razlog za zadržavanje. Večeras nastupa na privatnoj proslavi u Sofiji u Bugarskoj - poručio je Bridžis.

Podsetimo, policija je Tei stavila lisice na ruke tokom nastupa, zato je bila u svečanoj haljini i s frizurom i šminkom, a ovo joj nije bio prvi put. Ona je u oktobru privedena na aerodromu u Nemačkoj jer je kod sebe imala veću količinu novca od dozvoljene.

Kurir.rs/ Telegraf.rs

Bonus video:

01:53

INTIMNI SNIMCI POZNATIH LIČNOSTI! Severina, Suzana Mančić, Tea Tairović i mnoge druge: Prečica do uspeha ili propadanja?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja