OVO JE BAŠ ZABOLELO! Šemsa Suljaković skočila sa bine i prosula se! Tresnula koliko je teška i udarila GLAVOM! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OVO JE BAŠ ZABOLELO! Šemsa Suljaković skočila sa bine i prosula se! Tresnula koliko je teška i udarila GLAVOM! (VIDEO)

Stars -

Padovi sa bine, na bini, ili kroz binu su stvari koje se pevačima ne dešavaju baš često. Međutim, i to se dešava i to iskusnim pevačicam koji su više od pola života na bini.

Tako je Šemsa Suljaković pomislila da može da skoči sa bine kako bi zapevala među publikom, ali je precenila svoje mogučnosti i pala.

Šemsa Suljaković
foto: Printscreen

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Šemsa pada sa bine i udara glavnom. Pad nije nimalo izgledao naivno. Pevačica je tresnula na leđa, a glavnom udarila o binu.

Odmah je reagovala i Hitna pomoć, koja je intervenisala na licu mesta. Kako su lekari konstatovali, pevačica je bila malo ugruvana i ošamućena, ali je, srećom, prošla bez težih posledica.

00:06

Šemsa skočila sa bine i tresnula glavom

Podsetimo, pevačica je za Kurir TV nedavno otkrila da je usporila sa nastupima.

- Lagano. Ja sam u tim godinama kada idem samo lagano. Mesečno otputujem da radim, da zadovoljim i svoju dušu. Čisto iz navike se spakujem i otputujem, pa odem tri dana, nekad i više. Kratko rečeno, uživam - rekla je za Kurir.

kurir.rs

Bonus video:

08:16

ŠEMSA SULJAKOVIĆ: BOG ME JE UPOZORIO I REKLA SAM STOP! Rečeno joj kada NIPOŠTO ne sme da nastupa! O Južnom vetru rekla je samo OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track