TEA TAIROVIĆ VERUJE U TEORIJU ZAVERE: Optužuje kolege da joj smeštaju hapšenje, hoće da je unište?! Ovo su SVI DETALJI
Foto: Instagram/tea_tairovic

POZADINA AFERE ŠVEDSKA

TEA TAIROVIĆ VERUJE U TEORIJU ZAVERE: Optužuje kolege da joj smeštaju hapšenje, hoće da je unište?! Ovo su SVI DETALJI

Stars -

Prethodnog vikenda kao grom iz vedra neba domaćim medijima odjeknula je vest da je Tea Tairović privedena tokom nastupa u Švedskoj. Kao dokaz navodnog privođenja, objavljene su i fotografije na kojima se vidi pevačica s rukama na leđima, zbog čega su se pojavile tvrdnje da ima lisice, dok iza nje stoji osoba za koju je navedeno da je policajac.

Tea Tairović
foto: Kurir televizija

Ipak, kako saznajemo od dobroobaveštenog izvora upućenog u estradna dešavanja, Tea se poverila bliskim osobama da su aferu "privođenje u Švedskoj" izmislili i u medije plasirali pojedini pevači i estradni menadžeri kako bi ona bila diskreditovana kod gazda klubova koji se o nju bukvalno otimaju.

- Ona je ljudima iz svog okruženja rekla da je cela priča o njenom navodnom privođenju izmišljena. Tea smatra da su sve smislili njene pojedine kolege sa svojim menadžerima, koju su ovu vest i poslali medijima, a da fotografije koje su navodni dokaz u stvari ne pokazuju ništa. Glavni razlog za nameštaljku, kako Tairovićka smatra, jeste taj što ona "ubija" na terenu, što njenim mnogim kolegama, koje su i mnogo duže na estradi od nje, jako smeta. Tea peva skoro svako veče, rasprodata je do kraja godine, a po nastupu zaradi od 12.000 do 15.000 evra. Svi je traže, a mnoge nastupe mora i da odbije, jer jednostavno ne može sve da postigne - priča naš izvor.

Tea Tairović
foto: Nemanja Nikolić

On dodaje i šta se zapravo dešavalo u trenutku dok su sporne fotke nastale. - Tea je nakon što je završila svoj blok stajala napolju sa obezbeđenjem i pušila. Za to vreme policija je imala redovnu raciju jer su proveravali da li se radi na crno. Iz Švedske je Tea otišla u Bugarsku, gde je pevala na privatnom slavlju - završava naš izvor.

Inače, nekoliko sati nakon što je sporna vest objavljena u medijima, Tea se oglasila iz Bugarske i poručila sledeće:

Tea Tairović, Stoja, Devito
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

- Radila sam sve što radim svakog vikenda - pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala s rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam, ni da vam se sad ovako obratim - rekla je Tea u svom obraćanju na Instagramu.

Njen menadžer Neša Bridžis je nešto ranije istakao da je u Švedskoj policija obavila redovnu kontrolu i "da su oni tražili ugovore, ne samo od nje nego i od Stoje i Devita" i da je policija pevačici zahvalila nakon što je Tea pokazala svoj ugovor, te da nisu imali razlog za zadržavanje.

štampano izdanje
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:28

TEA TAIROVIĆ UHVAĆENA U LAŽI! Nakon skandaloznog napada na voditelja Ivana Gajića ON JOJ ŽESTOKO UZVRATIO! Upletena i njena majka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja