Odgovor Omera Nadarevića Omče na tekst u Kuriru
Foto: Printscreen/Youtube

Odgovor Omera Nadarevića Omče na tekst u Kuriru

Stars -

Advokat Edin Jakupović obratio se Kuriru u svojstvu punomoćnika Omera Nadarevića povodom teksta objavljenom na sajtu Kurira, 5. februara, pod naslovom "NE ZNA ŠTA ĆE OD KEŠA, NJEGOV KANAL U TOP 100 NA SVETU! Omčo iz Bihaća od Jutjuba dnevno zaradi između 20.000 i 30.000 €!"

"Ne poričemo i istina je da Nadarević Omer zvani Omčo iz Bihaća ima veliki broj pratilaca i pregleda na Jutjubu. Istina je da Nadarević Omer zvani Omčo svojim radom ima i strano tržište, na kojem takođe ima veliki broj pregleda. Međutim, nije istina i netačni su navodi da Nadarević Omer zvani Omčo zarađuje iznose novca koji su ranije navedeni u članku", navodi advokat Jakupović i dodaje:

"Ovo su neistine, sa diskriminišućim namerama o zaradi Nadarević Omera. Svi ovi navodi o njegovoj zaradi su neistiniti, te zahtevamo da se u konkretnom slučaju poštuju etički principi i štiti profesionalni integritet novinarstva kada su u pitanju izvori informacija. Objavljeni članak je povredio kodeks novinarstva kada je u pitanju privatnost, te u tom smislu zbog nepotpunih i neistinitih činjenica dovedena je u opasnost i sigurnost i život Nadarević Omera zvanog Omčo i njegove porodice. Zbog toga Nadarević Omer u celosti poriče činjenice o njegovoj zaradi i tvrdi da su iste natačne, što se lako može proveriti".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track