GDE SE IMA TU SE I PROSIPA! Ovako se Dalila provodi u kafani, ZA PESMU DALA DEBELI ŠTOS PARA! (FOTO)
Foto: Shutterstock, Nenad Kostić

lete pare na sve strane

GDE SE IMA TU SE I PROSIPA! Ovako se Dalila provodi u kafani, ZA PESMU DALA DEBELI ŠTOS PARA! (FOTO)

Stars -

Dalila Dragojević radi punom parom. Ona jedna od retkih kojoj je titula preljubnice u rijalitiju donela uspeh, o čemu svedoči ogroman broj pratioca na društvenim mrežama, a pre nekoliko dana počela je da se vodi polemika o ogromnim ciframa koje zarađuje na društvenoj mreži Tiktoku.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/HypeTV

Dalila se u vezi nenormalne cifre koju zarađuje na pomenutoj društvenoj mreži nije oglašavala, ali da je finansijska situacija kod nje vrlo stabilna imali smo prilike da vidimo kada je Dragojevićeva pre par dana izašla u provod u jednoj prestoničkoj kafani.

Dalila Dragojević
foto: Printskrin/Instagram

Rijaliti učesnica je sve vreme bila vesela a onda je poručila pevačici da odpeva njenu omiljenu pesmu. Kako su krenule prve reči pesme, Dalila je izvadila debeli štos crvenih novčanica i na svakom stihu s osmehom davala pevačici neprestano novčanice.

Dalila Dragojević
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Dalila na nedeljnom nivou zarađuje mnogo novca od društvene mreže Tiktok, više od svih poznatijih javnih ličnosti u našem regionu! Tako je ova bivša rijaliti učesnica nedavno od Tiktoka za nedelju dana zaradila cak 15.000 evra, što je automatski stavlja na drugo mesto po zaradi u našem okruženju. Ipak, da ovo nije lak posao i da se do ovog iznosa dolazi uz mnogo truda, pokazuje i činjenica da najveći deo svog vremena ona provodi upravo na ovoj platformi.

M. Jović

Bonus video:

00:15

Dalila Dragojević bahati se u klubu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track