MARTINA JE IMALA 120 KG, SMRŠALA 50 KG! Mahnito je jela non-stop, a onda je prešla na ovu ishranu, na njenom meniju i BUREK!
Foto: Damir Dervišagić

autofagija

MARTINA JE IMALA 120 KG, SMRŠALA 50 KG! Mahnito je jela non-stop, a onda je prešla na ovu ishranu, na njenom meniju i BUREK!

Stars -

Martina Vrbos se prepolovila otkad je na autofagiji! Pevačica ne jede 18 sati dnevno, pa je za manje od godinu dana smršala čak 50 kilograma! Martina je imala 120 kilograma, a sada 70.

- Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela hranu iz brzu hranu i gazirana pića sam pila u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma - započinje priču Martina.

Pevačica je dodaje da je s tom kilažom teško živela. - Sporo sam se kretala, butine su mi se trljale jedna o drugu, a to je odvratan osećaj. Bila sam troma, sve mi je bilo teško da radim...

Onda je odlučila da promeni život!

- Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije.

Martina Vrbos
foto: Damir Dervišagić

- Želim da imam 58 kilograma, tako da moram da smršam još 12 da bih bila top-riba. A tada ću, čini mi se, gola šetati ulicama, da svi vide koliko sam zgodna! - priča pevačica i otkriva šta je najčešće na njenom meniju: riba, potaž, salate, ali i burek! Veliki planovi Pored promene u načinu ishrane, Martina je uvela i treninge.

- Vežbam tri puta nedeljno. Toliko se dobro osećam da imam potrebu da pomažem i drugim ljudima da smršaju.

- Planiram da pokrenem svoj program u kom ću žene savetovati i bodriti ih da promene svest o zdravom načinu života. Ja najbolje znam kako im je jer sam prošla kroz sve to - završava priču pevačica.

Nemam probleme zato što sam Hrvatica u Beogradu, Srbi su fini Martina Vrbos udala se pre osam godina za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića, sa kojim ima dvoje dece. Iako su u mešovitom braku, hrvatska pevačica kaže da nikada nije imala probleme zbog toga što je udata za Srbina.

Martina Vrbos
foto: Fejsbuk

- Nikada mi neće biti jasno zašto pojedini ljudi definišu druge po nacionalnosti. Niti sam ikada imala problem što sam Hrvatica u Beogradu, niti je moj suprug imao neprijatnosti u Hrvatskoj. Dopada mi se što su u Srbiji fini, pošteni i otvoreni ljudi.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:06

Ivana Peters pokazala kako napreduje dijeta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track