IZ RIJALITIJA PRAVO PRED MATIČARA! Upoznali se pred kamerama, venčali, neki su opstali, a oni su se RAZVELI uz ŽESTOKE UVREDE!
Foto: Zorana Jevtić, Nikola Anđić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

jednima cveta ljubav, drugi su propali

IZ RIJALITIJA PRAVO PRED MATIČARA! Upoznali se pred kamerama, venčali, neki su opstali, a oni su se RAZVELI uz ŽESTOKE UVREDE!

Stars -

Ne prođe nijedan rijaliti, a da se ne dogode ljubavi. Neke se završe i pre finalne večeri, dok neke puknu kad parovi izađu u spolji svet. Ima i onih koji vezu krunišu brakom. Neki opstanu, rode se i deca, a neki se okončaju razvodom.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Prinstcreen/Instagram, Ana Paunković

Poslednji u nizu rijaliti brakova koji je 14. februara razveden je Dallile i Dejana Dragojevića. Ona se nije pojavila na sudu u Rumi, ali to nije sprečilo sudiju da proglasi njih dvoje bivšim supružnicima. Dalila i Dejan su se upoznali u rijalitiju "Parovi", a kao bračni par su učestvovali u dve sezone "Zadruge". Bili su pet godina zajedno, a razveli su se jer je Dalila prevarila Dejana na njegove oči sa Filipom Carem u rijalitiju. Uvrede su pljuštale na sve strane.

Marijana Čvrljak, Marijana Seifert, Nikola Nemešević Nemeš
foto: Damir Dervišagić

Ljubitelji rijaliti programa sećaju se prve prevare. Marijana Seifert, koja se mesecima vodi kao nestala, ušla je u "Velikog brata" kao udata žena. Tu je upoznala Nikolu Nemeševića Nemeša i započela vezu s njim. Prevarila je muža pred kamerama i to je za sve bio šok. Nakon što je odnela pobedu u finalu, ona se razvela i brzo udala za svog ljubavnika. Ali, ni taj brak nije opstao.

Jovana Nikolić, Danijel Alibabić
foto: Marina Lopičić

I pevač Danijel Alibabić se zaljubio dok je bio učesnik "Farme". Njegovo srce je tada osvojila Jovana Nikolić. Venčali su se u Crnoj Gori, ali su brzo uvideli da ne funkcionišu zajedno u spoljnom svetu i razveli su se poprilično burno nakon dva meseca. Ona je tada nestala s javne scene, naš paparaco ju je jednom uslikao kako prodaje pljeskavice, dok je Alibabić nastavio da se bavi muzikom i danas je u srećnom braku i ima sina.

Bojana Barović
foto: Printscreen

Ipak, više je onih koji su opstali, a upoznali su se u rijalitiju. Nikola Rokvić i Bojana Barović ljubav su započeli u "Survajveru" daleko od Srbije. Nije im dugo trebalo da shvate da su idealan spoj pa su se odlučili da zasnuju porodicu. Važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a nedavno su dobili treće dete.

Luna Djogani, Marko Miljkovic
foto: Printscreen/Instagram

I Luna Đogani i Marko Miljković su se jedno u drugo zaljubili pred kamerama. Njihova ljubav je odolela brojnim iskušenjima, neslaganju njene majke Anabele s njenim izborom, ali su na kraju njih dvoje istrajali. Venčali su se i imaju ćerku. Fokusirani su na svoj Jutjub kanal koji im donosi popriličnu zaradu. Kupili su stan i zajedno u njemu uživaju s njihovom jedinicom. Odnosi sa Anabelom su se sredili, a od prvog dana su imali podršku Luninog oca Gagija Đoganija i Markovih roditelja.

Maja Marković, Alen Hadrović
foto: Nikola Anđić

Maja i Alen Hadrović čekaju svoje drugo dete. Njihova ljubav je planula u "Zadruzi". Maja je tada bila verena za dečka, koji je takođe bio učesnik ovog rijalitija. Nakon što je izašao doživeo je saobraćajnu nesreću, a brzo je došlo do raskida. U njoj su se već tada rodile emocije prema Alenu za kojeg se udala. Njih dvoje imaju i starije dete, dok Maja ima sina iz prethodnog braka, koje je Alen prihvatio kao svoje.

Milica Kemez, Bora Santana
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram

Još jedan rijaliti par, nakon višegodišnjeg turbulentnog perioda, planira venčanje. Bora Santana zaprosio je Milicu Kemez i ona je rekla "da". Još nisu objavili za kada planiraju svadbu.

Ivan Marinković, Jelena Ilić
foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

Ivan Marinković i Jelena Ilić upoznali su se u "Parovima". Iako nisu u braku na papiru, oni svoj odnos doživljavaju kao da su venčani. Dopada im se da žive u vanbračnoj zajednici. Ivan je trenutno u "Zadruzi", a Jelena ga podržava iz spoljnog sveta. I oni su imali turbulentan period, puno svađa i skandala, ali su i pored svega toga opstali.

Kurir.rs

Bonus video:

00:39

Hoćeš li da čestitaš bivšoj? Pogledajte kako je Ivan Marinković reagovao na pitanje o svadbi Miljane Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track