NAJNOVIJI DETALJI IZ ANĐELINE PROŠLOSTI! Đuričićeva VIĐENA u društvu znatno STARIJIH muškaraca: "NISI PRVI PUT LJUBAVNICA"
Foto: Printscreen Zadruga

NOVE OPTUŽBE NA račun mlađašne crnogorke

NAJNOVIJI DETALJI IZ ANĐELINE PROŠLOSTI! Đuričićeva VIĐENA u društvu znatno STARIJIH muškaraca: "NISI PRVI PUT LJUBAVNICA"

Stars -

Anastasija Stanojević Palčica iznela je brutalne optužbe na Anđelin račun, i tom prilikom je otkrila da Zvezdan Slavnić nije prvi oženjeni stariji muškarac sa kojim je bila u vezi.

- Anđela je l' si ti mene nekad srela napolju? - pitala je Palčica.

Palčica
foto: Printscreen Zadruga

- Šta ti je bre ženo, nikad u životu - rekla je Anđela.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen Zadruga

- Zapamtite to dobro. Trenutno si jedna od najpoznatijih ljubavnica u regionu. Prosečnih si vrednosti, inteligencije, ponašanja i shvatanja. Možda čak i ispod proseka. Čudno je za jednu devojku koja je imala samo dva muškarca u životu, a da vas podsetim da je posle prvog svaki drugi. Tako si brzo i lako ušla u vezu sa znatno starijim i oženjenim muškarcem. Mislim da si itekako to i napolju radila. Na beogradskim splavovima si viđena jako često i sa znatno starijim muškarcima. Zvezdane pamtim da si bio tu dok mi je bilo loše. Dva dana nakon što sam rekla da treba da se okrene priča o zauzetim muškarcima koji varaju vi ste ustali i priznali sve - rekla je Palčica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track