"OVO JE NJENA POBEDA" Bojan Vasković progovorio o NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU i supruzi koja je PREŽIVELA GOLGOTU!
Foto: Kurir Televizija

EMOTIVNO O AGONIJI KROZ KOJU SU PROŠLI

"OVO JE NJENA POBEDA" Bojan Vasković progovorio o NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU i supruzi koja je PREŽIVELA GOLGOTU!

Stars -

Na popularnoj srpskoj planini - Kopaoniku ove godine zimuje i poznati pevač Bojan Vasković, frontmen grupe Leksington sa svojom porodicom. Bojan je sada u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorio o eksponiranju svoje supruge Aleksandre na društvenim mrežama, a onda se osvrnuo i na njihovu najtežu životnu borbu.

Bojan Vasković
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Aleksandra je imala rizičnu trudnoću, zbog čega su joj lekari savetovali da je prekine, međutim, ona se lavovski izborila da na svet donese njihovu ćerkicu Helenu.

- U početku mi je bilo neobično. Ja imam osećaj kao da živimo u osamdesetim. Prilagođavamo se vremenu. U svakom slučaju, ona je krenula spontano i dobila je dobru povratnu rekaciju. Vidim da je ispunjava kada nešto podeli s nekim i kada pomogne nekome - rekao je pevač i dodao:

Bojan Vasković
foto: Pritnscreen/Pink

- Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo. To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost. To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu. Zato mi je i drago, zato i podržavam sve to - poručio je Bojan Vasković.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:27:33

SCENIRANJE 12.02.2023. ZAHAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track