"VADILA SAM KONCE UMESTO ŠARGAREPA!" Glumici propao biznis u poljoprivredi: Komšija me sve vreme zadirkavao preko ograde! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija, T.I./Kurir

kurir tv

"VADILA SAM KONCE UMESTO ŠARGAREPA!" Glumici propao biznis u poljoprivredi: Komšija me sve vreme zadirkavao preko ograde! (VIDEO)

Stars -

Nada Blam, pozorišna i filmska glumica, mimo svoje umetničke profesije, oprobala se i u poljoprivredi.

Iako je bila i te kako entuzijastična što se tiče uzgajanja biljaka, ipak joj nije sve pošlo po planu.

Mislila je da su uzvici sa strane nevalidni, odnosno da će sve biti kako je ona zamislila, ali se ipak ispostavilo da su pojedini saveti bili i te kako korisni i ispravni, no onaj ih nije poslušala.

Glumica je gostujući u "Pulsu Srbije" kod Ivana Gajića, otkrila kako je sve to izgledalo:

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Baš sam nagrabusila sa poljoprivredom. Cenim i poštujem svako zanimanje, ali sam mislila da ću tek tako da posadim šargarepu, krompir... Koje sam haotično sadila na jednoj vikendici koju sam imala. Vremenom kada izraste korov, ispostavilo se da sam iščupala plod koji bi trebalo da rodi, a ne korov. Komšija jedan me sve vreme gledao preko ograde i zadirkivao sa pitanjima šta radim. Nakon nekog vremena, on je vadio velike i zdrave šargarepe, a ja neke konce - započela je glumica, pa nastavila:

- Tada mi je dao savete oko otkopavanja, pa mi je rekao kad treba da dođem da oberem trešnje, a ja mislila da me on zafrkava. Naravno, nisam obrala tad kad mi je rekao nego par dana kasnije, a sve što sam tada našla na drvetu bio je trulež. Poljoprivreda je baš ozbiljno zanimanje.

00:46

Glumica o tome kako su je komšije zafrkavale jer nije znala da se bavi poljoprivredom!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track