BILA JE OMILJENO TV LICE A ONDA NESTALA! Udala se za manekena i promenila život iz korena: Evo kako VODITELJKA danas izgleda
Foto: Youtube Printscreen

transformacija

BILA JE OMILJENO TV LICE A ONDA NESTALA! Udala se za manekena i promenila život iz korena: Evo kako VODITELJKA danas izgleda

Stars -

Voditeljka Anja Ranković na BK televiziji radila je na mnogim emisijama i bila među omiljenim TV licima, a danas se retko pojavljuje na javnim dešavanjima.

Anja Ranković veliki uspeh je postigla na "BK" televiziji, a najpoznatija je po emisiji "Puzzle" koja je u našoj zemlji imala neverovatnu popularnost.

Nakon raspada "BK" televizije, trebalo je da pređe na Radio televiziju Srbije kao voditelj jutarnjeg programa, ali to se ipak nije dogodilo.

Rešila je da napravi veliku promenu, povukla se sa malih ekrana i uplovila u svet menadžmenta i postala je vodeći stručnjak menadžmenta u jednoj sportskoj kompaniji.

Anja je danas u braku sa Dejanom Dmitrovićem, nekadašnjim manekenom.

Anja Ranković
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Par se venčao u crkvi Ružici na Kalemegdanu, a proslavi je prisustvovala i Anjina baka Slavka, supruga slavnog narodnog heroja Aleksandra Leke Rankovića.

Aleksandar Leka Ranković, Aleksandar Ranković
foto: Printscreen/Youtube

Podsetimo, Anja je unuka Leke Rankovića koji je bio je Titov kum i jedan od najmoćnijih ljudi socijalističke Jugoslavije, prvi načelnik zloglasnih OZNE i UDBE i do 1966. Šef svih policijskih i tajnih službi u tadašnjoj Jugoslaviji. Jednom rečju, jedan od najpoverljivijih i najbližih saradnika Josipa Broza.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:34:04

SCENIRANJE 19.02.2023. JAMI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track