BEBICA SE OGLASIO NAKON BEGA IZ ZADRUGE! I dalje veruje u njegovu i MILJANINU LJUBAV! Evo šta joj je poručio! ON NE ODUSTAJE!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Shutterstock

opet bi s kulićkom

BEBICA SE OGLASIO NAKON BEGA IZ ZADRUGE! I dalje veruje u njegovu i MILJANINU LJUBAV! Evo šta joj je poručio! ON NE ODUSTAJE!

Stars -

Nenad Macanović Bebica diskvalifikovan je iz "Zadruge 6" zbog čega će morati da plati kaznu od 50.000 evra. On je svoj beg najavljivao, ali mu niko u beloj kući nije verovao, pa su zadrugari ostali zatečeni kada je stiglo pismo Velikog šefa koji ih je obavestio o Bebicinom samoinicijativnom napuštanju rijalitija.

Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen Zadruga

On se sada oglasio prvi put nakon povratka u spoljni svet. Na Instagramu je uputio reči podrške Miljani Kulić iz kojih se može zaključiti da će je čekati i da će njihovoj ljubavi dati po ko zna koju šansu. Ali, i ona je tokom emisije "Gledanje snimaka" poručila da ga voli najviše na svetu i da ide u Niš kod njenog oca i bude s njim.

- Samo jako živote moj, volim te najviše - napisao je Nenad Macanović na storiju.

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen YouTube

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji navodno objašnjava njegov beg iz rijalitija. Na snimku se čuje kako Miljana govori obezbeđenju da je Siniši loše i da puste nju i Bebicu da izađu, a čuje se kako kaže i da je Marija napustila imanje.

Siniša Kulić, Nenad Macanović Bebica, Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić, screenshot

- Otac mi je loše, mama je otišla u Niš, pustite nas da izađemo - molila je Miljana, a Nenad je nakon toga napustio imanje.

Fanovi "Zadruge" navode da je navodno ovo pravi razlog Bebicinog napuštanja imanja, jer je poznato kakav odnos ima sa Marijom i Sinišom.

Kurir.rs/Srbijadanas

Bonus video:

00:18

ŠTA TO RADIŠ, MAMA? Miljana krišom snimala MAJKU kako zanosno PLEŠE u izazovnom izdanju, evo kako je MARIJA KULIĆ reagovala! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track