"GRADONAČELNIK NIJE SAM U TOME, SVE ĆE SE RAZOTKRITI" Keba se oglasio nakon skandalozne zabrane pevača u Hrvatskoj (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIO KAKO SE OSEĆA

"GRADONAČELNIK NIJE SAM U TOME, SVE ĆE SE RAZOTKRITI" Keba se oglasio nakon skandalozne zabrane pevača u Hrvatskoj (VIDEO)

Stars -

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić je otkazao koncert koji je trebalo da se održi 25. marta, a na njemu je trebalo da pevaju Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Duško Kuliš i Zorana Mihajlović. Keba se oglasio se za "Kurir" i otkrio kako se oseća nakon skandala koji je uzdrmao ceo region.

Dragan Kojić Keba
foto: Printscreen Grand Tv

- Ne osećam nikakav nemir povodom svih tih dešavanja oko koncerta u Puli. Taj čovek koji je doneo tu nerazumnu odluku, nije sam u toj priči. Kako se kaže "Pada sneg da pokrije breg ali i da zver otkrije trag" Otkriće se svi oni koji itekako stoje zajedno u dogovoru sa njim. Šta misle da će dobiti sa time to je njihova stvar, lično mislim da gube. Pozdravio bih sve one širom Hrvatske ima ih na hiljade i hiljade a znam sigurno da itekako vole moju i Aninu pesmu . Na kraju sa zadovoljstvom da dodam da živim u zemlji Srbiji, koja nikada neće pribegavati takvim merama zabrane muzike i razmene kulture ikakve uopšte. Toliko - kazao je Keba.

00:59

Keba o otkazivanju koncerta u Puli

Podsetimo, Keba se nedavno uključio uživo u emisiju "Puls Srbije" i otkrio da će čak i tužiti gradonačelnika zbog reči upućenih pevačima.

- Taj čovek je načinio veliki prekršaj. Ukoliko se dokaže je rekao to što je rekao i da nas je onako nazvao, može da očekuje tužbu - rekao je Keba.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

01:36

Dragan Kojić Keba šokiran vestima za koncert u Hrvatskoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track