"MORALNO SMEĆE BLATI SNEŽANU" Mira Škorić stala uz Đurišićku! Oštro o optužbama da je pevačica tražila PARE od kandidata
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

afera mito u grandu

"MORALNO SMEĆE BLATI SNEŽANU" Mira Škorić stala uz Đurišićku! Oštro o optužbama da je pevačica tražila PARE od kandidata

Stars -

Mira Škorić stala je uz koleginicu Snežanu Đurišić tokom skandala sa kandidatom u "Zvezdama Granda" Dušanom Vukadinovićem.

Mira Škorić
foto: Printscreen, Premijera

Nakon što je njegova majka Nata optužila pevačicu koja mu je bila mentorka u takmičenju da joj je tražila novac kako bi njen sin prošao u sledeći krug, što je i on potvrdio, oglasili su se mnogi pevači. Svi su o Snežani imali samo reči hvale i tvrdnje da je lažno optužena, a jedna od njih je i Škorićeva, koja je i sama bila deo ovog takmičenja kao deo tima Jelene Karleuše, koja je do pre dve sezone bila član žirija.

Dušan Vukadinović, Snežana Đurišić
foto: Ana Paunković, Printscreen/Mondo

Mira je objavila na Instagram storiju fotografiju sa Snežanom i uputila joj reči podrške.

- Gospođetina i dama Snežana Đurišić! Umetnik, prijatelj u dobru i zlu, svoje pevačko umeće prenosi mladim talentima. Bezuslovno se daje svakom kandidatu godinama unazad. I onda se našlo moralno smeće da blati lik i delo 50 godina uspešne karijere. Prestanite sa ovim sramnim linčom, sram vas bilo - napisala je Škorićeva.

Kurir.rs/Puls

Bonus video:

02:56

MIRA ŠKORIĆ NAJAVILA DA SE VRAĆA NA ESTRADU I TO NA VELIKA VRATA! Otkrila je šta sprema, legendarna pevačica ponovo u sjaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track